Bayern gør sin pligt: Seks point op til Dortmund

Bayern München jagter det syvende mesterskab på stribe i Bundesligaen. Søndag blev det til 4-1 over Stuttgart

Bayern-spillerne fejrer scoringen til 2-1. Scoringen var et selvmål af Christian Gentner. Foto: Ritzau Scanpix
Bayern-spillerne fejrer scoringen til 2-1. Scoringen var et selvmål af Christian Gentner. Foto: Ritzau Scanpix

Det tyske bundesligaguld er havnet hos Bayern München de seneste seks sæsoner, men i år rækker Borussia Dortmund ud efter titlen.

Før weekendens kampe var Thomas Delaney og co. seks point foran Bayern München, og sådan er det fortsat, efter at Bayern søndag slog Stuttgart 4-1 på hjemmebane.

Dagen forinden storsejrede Dortmund hjemme over Hannover 96.

Bayern kom dog ikke frem til de tre point uden at blive udfordret. Godt nok kom mesterholdet allerede foran efter fem minutter, men Stuttgart bed fra sig.

Thiago Alcântara åbnede scoringen, da han efter et insisterende Bayern-pres bankede læderet i nettet med indersiden.

Midtvejs i første halvleg blev hjemmepublikummet stille, da Anastasios Donis to meter uden for feltet hamrede bolden op i krydset til 1-1.

Det gav et moralsk boost til Stuttgart, som kunne tage det uafgjorte resultat med i omklædningsrummet efter de første 45 minutter.

Der gik ti minutter af anden halvleg, før gæsternes optimisme led et knæk.

Den tidligere Arsenal-spiller Serge Gnabry tyrede bolden ind blandt med- og modspillere, og få meter fra stregen ramte den Stuttgarts Christian Gentner og gik i mål til 2-1.

Den notoriske målscorer Robert Lewandowski øgede på straffespark til 3-1, og senere gjorde han det også til 5-1. Imellem polakkens to scoringer kom Leon Goretzka på tavlen.

Med sejren har Bayern nu hentet syv sejre på stribe i Bundesligaen. Klubben møder på lørdag Bayer Leverkusen på udebane.

Kasper Dolberg og Ajax blev tvunget i knæ af et velspillende Feyenoord-hold. Foto: Ritzau Scanpix Holland Ajax-danskere i pinlig nedtur til ærkerivaler
Den tidligere Brøndby-spiller Christian Nørgaard fik en sjælden start, da Fiorentina mødte Chievo. Foto: Lars Poulsen Italiensk fodbold Sjælden starttil Nørgaard i vanvittig kamp

2 kommentarer
Vis kommentarer