Bayern kørte Wolfsburg over: Bendtner blev på bænken

Nicklas Bendtner var tilbage i Wolfsburg-truppen, men fik ikke spilletid, selv om Bayern tidligt var foran med tre i pokalkampen, som blev vundet 3-1

Bayern München understregede tirsdag holdets dominans i tysk fodbold. Wolfsburg blev besejret 3-1 i pokalturneringen. (Foto: AP)
Bayern München understregede tirsdag holdets dominans i tysk fodbold. Wolfsburg blev besejret 3-1 i pokalturneringen. (Foto: AP)

Hvis Bayern Münchens største rivaler gik og håbede på, at de tyske mestres nederlag til Arsenal i sidste uge havde markeret starten på en lille krise, kan tankerne godt pakkes væk igen.

Tirsdag aften kørte Pep Guardiolas tropper Wolfsburg over med 3-1 i den tyske DFB-pokal og fulgte dermed op på weekendens magtdemonstration mod FC Köln, der i ligaen blev skamferet med 4-0.

Bayern er dermed tilbage på skinnerne, og det svært at se, hvem der skal afspore storklubben, som ikke overlader noget til tilfældighederne, når det gælder indenrigsruten.

Og hvis endestationen på disse kanter nås ved et nyt mesterskab og en triumf i pokalturneringen, synes det ikke usandsynligt, at man snart er foran køreplanen.

Se også: Bendtner ude i kulden - fravalgt til Bayern-brag

I aftenens dyst i Wolfsburg var affæren reelt afgjort ved pausen, hvor gæsterne førte med 3-0, efter at Douglas Costa og Thomas Müller havde noteret sig for henholdsvis en enkelt og to scoringer.

Opgørets første træffer var en sand perle af brasilianeren, der tordnede bolden op i det fjerne hjørne efter, at han selv havde skabt plads til en affyring af missilet. Dermed satte kantspilleren et fornemt punktum for en måned, hvor han har vist sig frem som en af de bedste i tysk fodbold.

Det samme kan ikke siges om Nicklas Bendtner, der i oktober primært har været henvist til tribunen og ikke været en del af Wolfsburg-træner Dieter Heckings planer.

Se også: Bundesliga-klub chokerer: Hyrer historiens yngste træner

Angriberen var dog for første gang i fire kampe tilbage i truppen tirsdag, men selv om Wolfsburg havde brug for mål, blev danskeren ikke skiftet ind og måtte se hele dysten fra bænken.

Herfra kunne han se angrebs-kollegaen André Schürrle stå for værternes reducering med få minutter tilbage af opgøret.  Der var dog ikke tid eller evner til at iværksatte et comeback, hvorfor Bayern endte som fortjente vindere.

4 kommentarer
Vis kommentarer