Bayern-komet: Jeg håber, klubben køber mig

Foreløbig er Kingsley Coman på leje hos Bayern München, men den 19-årige franskmand vil gerne skifte permanent til de tyske mestre

Kingsley Coman har opnået 17 kampe for Bayern München denne sæson. (Foto: AP)
Kingsley Coman har opnået 17 kampe for Bayern München denne sæson. (Foto: AP)

Han er blot 19 år, men Kingsley Coman er på vej mod sit fjerde mesterskab i karrieren.

Bayern München-spilleren har vundet to titler med Paris Saint-Germain, én med Juventus, og lige nu ligner Bayern en sikker tysk mester.

Den lynhurtige kantspiller fik også debut på det franske A-landshold i 2015, så man kan vist roligt sige, at teenageren allerede har oplevet meget, som er de færreste fodboldspillere forundt.

På trods af den hårde konkurrence på Bayern-holdet har Coman fået en pæn mængde spilletid i denne sæson, og han har blandt andet imponeret med ét mål og fem oplæg i fire Champions League-kampe.

Josep Guardiola har tre principper, der på engelsk alle starter med P (Foto: AP) Tysk fodbold Afslører Guardiola: Sådan er hans succes-opskrift

Nu håber han, at han kan veksle lejeaftalen fra Juventus til en permanent transfer til München.

Passer mig bedre end Torino
- Jeg vil gerne blive i længere tid. Klubben bør købe mig. Det ønsker jeg mig, siger han i et interview med Kicker.

Lejeaftalen løber til sommeren 2017, og Bayern München har sikret sig muligheden for at købe Coman for 21 millioner euro - godt 155 millioner kroner. De skal regnes oveni de 37 millioner, lejen har kostet.

Carlo Ancelotti drømmer angiveligt om store indkøb, når han træder til i Bayern München. (Foto: AP) Spansk fodbold Klar med ønskeseddel: Ancelotti vil hente trio i Real Madrid

Når Champions League vender tilbage til februar, byder turneringen blandt andet på et møde mellem Juventus og Bayern München. Kingsley Coman glæder sig til at se sine gamle holdkammerater og fastholder, at han passer bedre ind i det tyske.

- Det er en stor klub, hvis fodboldfilosofi passer mig bedre end i Torino. Det var klart, at jeg bedre kan udnytte mine kvaliteter her end i Torino, siger Coman om det sommerskifte, han håber at gøre permanent.

1 kommentar
Vis kommentarer