Annonce:
Annonce:

Bayern sikrer sig fransk landsholdsspiller

Den tyske klub har udnyttet en option i lejeaftalen med Kingsley Coman og købt den franske landsholdsspiller fri af Juventus

Annonce:
Følg Fodbold

Den franske landsholdsspiller Kingsley Coman fortsætter karrieren i FC Bayern München, som han de sidste to sæsoner har været hos på en lejeaftale.

Tyskerne har lejede franskmanden i italienske Juventus, og nu har klubben så valgt at udnytte den købsoption, der var forhandlet i aftalen.

Det skriver FC Bayern München på sin hjemmeside.

Kingsley Coman, 20 år, har fået en kontrakt, der løber frem til sommeren 2017, og han kan ligne den tyske klubs fremtid på kanten, hvor han aktuelt står bag de rutinerede Franck Ribery og Arjen Robben.

At Bayern udnytter optionen, er nok ikke så overraskende med tanke på Comans potentiale, men franskmanden har ikke imponeret i foråret, hvor han faktisk har været ret dårlig for de tyske mestre.

- Kingsley Coman er en vigtig spiller for vores hold i fremtiden, så vi har besluttet at udnytte optionen, siger bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge i en pressemeddelelse og forklarer:

- Kingsley er en lovende spiller med et stort potentiale. Vi er sikre på, at han koomer til at hjælpe os de kommende år.

Franskmanden var en del af den landsholdstrup, der i sommer tabte EM-finalen på hjemmebane til Portugal.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: