Bayern spiller sig i pokalfinalen med storsejr

Der var aldrig spænding om udfaldet i pokalsemifinalen, hvor Bayern München vandt 6-2 ude over Leverkusen

Bayerns mange stjerner havde ikke de store problemer med at spille sig i den tyske pokalfinale. Foto: Martin Meissner/AP/Ritzau Scanpix
Bayerns mange stjerner havde ikke de store problemer med at spille sig i den tyske pokalfinale. Foto: Martin Meissner/AP/Ritzau Scanpix

Bayern München og klubbens fans kan fortsat drømme om at vinde 'the treble' i denne sæson.

Tirsdag aften spillede de tyske fodboldmestre sig i pokalfinalen ved at vinde med hele 6-2 på udebane over Bayer Leverkusen.

I anden halvleg scorede den tyske landsholdsspiller Thomas Müller hattrick.

Da Müller fik hul på målscoringen var Bayern allerede i front.

I løbet af kampens første ni minutter havde holdet scoret to gange. Først bragte Javi Martinez Bayern i front, og Robert Lewandowski fordoblede føringen.

Efter et kvarter headede Lars Bender en reducering i mål, men Leverkusen kunne slet ikke matche rivalen, der kom til chancer efter behag.

I løbet af anden halvlegs første 20 minutter scorede Thomas Müller to gange og Thiago Alcântara en enkelt gang, og så var Bayern foran 5-1.

På trods af et flot frisparksmål af Leon Bailey kom Leverkusen aldrig tæt på at bringe fornyet spænding ind i opgøret.

I stedet fuldendte Thomas Müller sit hattrick i det 78. minut.

Onsdag skal finalemodstanderen findes. Her mødes Schalke 04 og Eintracht Frankfurt.

I 2013 vandt Bayern München Bundesligaen, pokalturneringen og Champions League. Dengang var det træner Jupp Heynckes sidste sæson, inden han gik på pension.

I efteråret kom han tilbage til klubben, og han har fortsat chancen for at slutte med en ny "treble", inden han giver trænertjansen videre til Niko Kovac fra næste sæson.

Ud over en pokalsejr kræver det også, at Bayern vinder over Real Madrid i Champions League-semifinalerne samt den efterfølgende finale mod enten Roma eller Liverpool.

Bayern-stjerne er ude resten af sæsonen

Stjerneangriber varsler kæmpe skifte: Her er hans drømmeklub

Skrækkeligt mareridt: Sexmisbrugt på vej hjem fra Bundesliga-kamp