Bayern-stjerne overrasker: Jeg holder med Dortmund

Bayern Münchens store profil Thomas Müller har ondt af nedrykningstruede Borussia Dortmund, og han håber de får så mange point som muligt i resten af Bundesliga-sæsonen.

Thomas Müller jubler over sit eget holds succes, men han fryder sig bestemt ikke over konkurrenternes nedtur. (Foto: Peter Kneffel)
Thomas Müller jubler over sit eget holds succes, men han fryder sig bestemt ikke over konkurrenternes nedtur. (Foto: Peter Kneffel)

Det er næsten ikke til at tro. Men den er god nok. Storklubben Borussia Dortmund, der de seneste mange år har nydt stor succes, ligger aktuelt sidst i Bundesligaen.

Det er blevet til sølle tre sejre i 13 kampe for Champions League-finalisterne fra 2013, og Dortmunds form har chokeret de fleste. Bayern Münchens Thomas Müller har været en af mange, der har set måbende til, mens Jürgen Klopps mandskab har tabt kamp efter kamp i Bundesligaen.

Alexander Meier jubler over kampens første scoring. (Foto: Martin Meissner/AP) Tysk fodbold Frankfurt forværrer Dortmund-krise

- Jeg er ikke overrasket over Dortmunds form. Nej, jeg er fuldstændig chokeret. Når man ser med fra sidelinjen, så er det helt ufatteligt, det der sker, siger Müller til tyske Sky Sports News ifølge Bild.

 

Man skulle tro, at rivalerne fra Bayern München nyder konkurrenternes nedtur - men tværtimod. Den tyske verdensmester har ondt af de gul-blusede spillere. Og ikke nok med det - han håber, at de får skrabet så mange point sammen som muligt resten af sæsonen.

- På trods af, at vi er rivaler, så ønsker jeg, at Dortmund får vundet så mange kampe som muligt fra nu af. For det er meget vigtigt for tysk fodbold.

Thomas Müller plejer dog ikke altid at være gavmild mod Dortmund. Sidste sæson afgjorde han nemlig pokalfinalen mod netop Klopps mandskab, da han scorede til 2-0 og lukkede kampen endegyldigt. Se kassen her:

Jürgen Klopp har ikke haft meget at glæde sig over i denne sæson i Bundesligaen, og når Klopp ikke er tilfreds, kan det gå hedt for sig. Gense hans raseri-udbrud fra opgøret mod Napoli i Champions League sidste sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer