Bayern vil hele CL-sår med historisk mesterskab

En sejr over Ingolstadt vil sikre Bayern München det tyske mesterskab og vende stemningen i klubben

Bayern München vil forsøge at ryste Champions League-skuffelsen af sig ved at vinde det tyske mesterskab for fjerde gang i træk lørdag eftermiddag. (Foto: AP)
Bayern München vil forsøge at ryste Champions League-skuffelsen af sig ved at vinde det tyske mesterskab for fjerde gang i træk lørdag eftermiddag. (Foto: AP)

Der var lange ansigter i og omkring Bayern München tirsdag aften, da det stod klart, at klubben for tredje år i træk røg ud af Champions League i semifinalen.

Lørdag vil klubben forsøge at vende humøret mod Ingolstadt. En sejr vil sikre Bayern München et historisk mesterskab.

Et point er efter alt at dømme også nok, i og med at Bayern er fem point foran Dortmund med to spillerunder igen, og Bayern har en langt bedre målscore.

Vinder Bayern, vil det være fjerde gang i træk, at den sydtyske klub vinder Bundesligaen. Det har ingen klub tidligere præsteret.

- Holdet skal have lov til at være i fred efter nederlaget til Atletico (Madrid, red.). Alle er stadig skuffede, siger klubbens formand, Karl-Heinz Rummenigge, ifølge Reuters.

- Der er ingen tid at spilde. Forhåbentlig får vi det ene point, som vi skal bruge til at sikre os Bundesliga-titlen. Efter det kommer så finalen i pokalturneringen, og så kan vi drage vores konklusioner for denne sæson.

Josep Guardiola har ikke gjort nok for fansene i Bayern, og så er der noget med hans træningsmetoder, der gør, at det er svært at vinde Champions League - I Norge og Italien falder de i søvn over ham, men Preben Elkjær er fan (Foto: AP) Champions League Guardiolas eftermæle i Bayern: Her er hans problemer

Tidligere har både Bayern München og Borussia Mönchengladbach vundet Bundesligaen tre gange.

Klubben håber, at det kan give en lidt bedre smag i munden, når holdet efter sæsonen skal sige farvel til den spanske toptræner Josep Guardiola, der skifter til Manchester City.

Guardiola har tre kampe tilbage i klubben. To i ligaen og den tyske pokalfinale. I ligaen har Bayern München fem point ned til Borussia Dortmund, der også er modstanderen i den tyske pokalfinale.

Hvis Dortmund lørdag taber eller spiller uafgjort mod Eintracht Frankfurt, bliver Bayern mester selv i tilfælde af et nederlag til Ingolstadt.

I Dortmund har klubbens direktør, Hans-Joachim Wazke, bedt om fred omkring klubbens forsvarsspiller Mats Hummels, der rygtes til Bayern München efter sæsonen.

- Fans, der retter fornærmelser mod Mats Hummels, har mistet deres ret til at være en del af Borussia Dortmund, siger han ifølge Reuters.

Champions League Guardiola efter CL-exit: Jeg har givet mit liv til Bayern

3 kommentarer
Vis kommentarer