Bayern vil ikke slippe Højbjerg helt

De tyske mestre er klar til at lade det danske stortalent skifte til januar, men sørger for at sikre sig, at de kan få ham tilbage igen

Landsholdets Pierre Emilie Højbjerg har blot fået 178 af 1260 mulige minutter i Bundesligaen i denne sæson, og det giver mening med et vinterskifte væk fra Bayern München (Foto: Lars Poulsen)
Landsholdets Pierre Emilie Højbjerg har blot fået 178 af 1260 mulige minutter i Bundesligaen i denne sæson, og det giver mening med et vinterskifte væk fra Bayern München (Foto: Lars Poulsen)

Mere og mere tyder på, at Pierre Emile Højbjerg skifter klub i vinterapusen.

Det danske stortalent slider med at få spilletid i Bundesligaen for Bayern München, og ifølge det tyske medie TZ er han den mest sandsynlige afgang i det kommende transfervindue.

Pierre Emilie Højbjerg har fået 178 af 1260 mulige minutter i Bundesligaen i denne sæson, men der er stadig tro på den 19-årige dansker i den sydtyske storklub.

Nickas Bendtner skal arbejde hårdere og fokusere mere på de defensive løb, hvis han skal tilbage ind i varmen i Wolfsburg (Foto: Jonas Olufson) Tysk fodbold Wolfsburg-træner til Bendtner: Løb noget mere

For selv om Bayern efter alt at dømme er klar til at slippe ham, vil de ikke slippe ham helt.

Ifølge TZ tyder alt på en afsked, men det bliver enten på en lejeaftale eller et salg, hvor Bayern München sikrer sig en tilbagekøbsklausul.

Klubben vil ikke begå den fejl at sælge uden at have en dør på klem, for de tyske mestre ved - og har set - hvilket potentiale der er i Højbjerg, der netop er blevet kåret til årets danske talent for andet år i træk.

Pierre Emile Højbjerg er igen kåret til 'Årets Talent'. (Foto: Lars Krabbe) Dansk fodbold Højbjerg vinder talentpris igen

Ifølge Bayern Münchens sportsdirektør, Matthias Sammer, har klubben stadig ikke truffet nogen beslutning i tilfældet Højbjerg, og heller ikke hovedpersonens agent, Søren Lerby, er videre meddelsom:

- Der er ingen form for afgørelse på hans situation, og jeg kan slet ikke sige noget omkring det. Pierre Emile Højbjerg spiller for Bayern München, og det gør han, indtil andet er meldt ud.

Det er endnu uvist, om Pierre Emile Højbjerg forlader Bayern midlertidigt for at opnå spilletid. (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Højbjerg-agent om rygter: Han er stadig Bayern-spiller

Det skorter ellers ikke på interesse.

Augsburg og Hannover 96 er på banen, ligesom Borussia Mönchengladbach og Bayer Leverkusen også skulle have følere ud.

I Bayern München er Højbjerg blevet overhalet af Sebastian Rohde, og med Bastian Schweinsteiger tilbage efter skade er udsigterne ikke gode.

Til foråret bliver de ikke meget bedre, for der vender de langtidsskadede Thiago og Philipp Lahm tilbage, så derfor giver et skifte væk fra Bayern München mening.

Pierre Emile Højbjerg vil væk fra Bayern München, og flere store klubber lurer på danskeren. (Foto: Lars Poulsen) Sport Farvel til Bayern: Disse klubber kæmper om Pierre Emile

Pierre Emilie Højbjerg får mulighed for spilletid onsdag, når Bayern München hjemme møder CSKA Moskva i Champions League. Tyskerne har allerede vundet puljen, og træner Pep Guardiola kan derfor roligt brug reserverne, som han også gjorde det i sidste runde mod Manchester City.

Her kan du se Pierre Emile Højbjerg  sætte ord på sin første optræden fra start i Champions League:

0 kommentarer
Vis kommentarer