Bayerns forsvarschef må holde lang pause

Jérôme Boateng har fået en muskelskade i låret og går glip af det meste af forårssæsonen

Der kommer til at gå et stykke tid, før Jérôme Boateng igen kan juble med Mario Götze. Forsvarsklippen er ude i tre måneder. (Foto: AP/Thanassis Stavrakis)
Der kommer til at gå et stykke tid, før Jérôme Boateng igen kan juble med Mario Götze. Forsvarsklippen er ude i tre måneder. (Foto: AP/Thanassis Stavrakis)

Bayern Münchens forsvar bliver alvorligt svækket i det meste af forårssæsonen.

Det står klart, efter at Jérôme Boateng har fået konstateret en muskelskade i låret, som ifølge fodboldmagasinet Kicker vil holde ham ude i omkring tre måneder.

Boateng, der har etableret sig som Bayern Münchens klare førstevalg i forsvaret, kom til skade i en nærkamp i fredagens forårspremiere mod Hamburg, og han signalerede straks til lægestaben, at han ikke kunne fortsætte.

Se også: Lewandowski sørger for årets første sejr til Bayern

Siden har han været til undersøgelse, og den gav altså det nedslående resultat, at ikke bare musklen, men også en sene i låret er gået i stykker.

Det er et hårdt slag for Bayern Münchens bestræbelser på at vinde Champions League i træner Josep Guardiolas afskedssæson.

Det står klart, at 8.-delsfinalerne mod Juventus bliver uden Boatengs deltagelse, ligesom de eventuelle kvartfinaler gør det.

Eftersom også Mehdi Benatia i øjeblikket er ukampdygtig, har Guardiola lige nu kun to "ægte" midterforsvarere at vælge imellem, nemlig Holger Badstuber og Javi Martínez.

Se også: Det store Bundesliga-tjek: Sådan går det danskerne

Bayern har en uge til at hente forstærkning inden transferdeadline ved månedens udgang.

Først i sæsonens sidste uger forventes Jérôme Boateng at være helt klar igen. Det kan få betydning for hans deltagelse ved EM til sommer. Landstræner Joachim Löw vil givetvis følge Boatengs genoptræning med stor interesse.

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere