Bekræfter Vestergaard-interesse: Kan blive dyrest nogensinde

Danske Jannik Vestergaard står foran et sommerskifte. Landsholdsspilleren er på blokken flere steder, og agenten forklarer, at der allerede nu er forhandlinger

Jannik Vestergaards præstationer i Werder Bremen har vakt international interesse. Danskeren står foran et klubskifte, fortæller hans agent. (Foto: AP)
Jannik Vestergaards præstationer i Werder Bremen har vakt international interesse. Danskeren står foran et klubskifte, fortæller hans agent. (Foto: AP)

Den 23-årige danske forsvarsspiller Jannik Vestergaard kan meget vel stå foran at blive den dyreste danske fodboldsspiller nogensinde.

Tottenham Hotspur er ifølge det tyske medie Bild meget, meget interesseret i landsholdsspilleren fra Werder Bremen og er angiveligt klar til at betale omkring 110 millioner kroner, og tidligere er også Borussia Mönchengladbach blevet nævnt som en mulig ny arbejdsgiver for Vestergaard.

Forsvarsspilleren, der har en fortid i Hoffenheim og Brøndby IF som ungdomsspiller, reddede i weekenden livet i Bundesligaen med Werder Bremen, der vandt med 1-0 over Frankfurt, og den kamp kan blive danskerens sidste for den tyske klub.

Således bekræfter agent Gordon Stipic-Wipfler, at der lige nu er stor interesse for Vestergaard, der har to år igen af sin aftale med Werder Bremen.

- Jeg kan godt bekræfte, at vi er i konkrete forhandlinger med et par klubber, men der er ikke truffet nogle beslutninger endnu. Jannik havde sidste sommer muligheder for at forlade Bremen, og han havde også muligheder i vinter. I vores hoveder var det ikke de rigtige tidspunkter (at skifte på, red.), men denne sommer kan meget vel være tidspunktet at tage det næste skridt i karrieren, siger Gordon Stipic-Wipfler til tipsbladet.dk og forklarer:

- Jannik er blevet mere erfaren, og det (et klubskifte, red.) er nok det rette tidspunkt nu. Han har bevist, at han er en god spiller, at han har en stærk mental karakter, og at han er en topleder. Han er klar til det næste skridt. Tiden er til at komme til en ny klub, hvor han kan få lov til at spille om noget - trofæer, Europa, Champions League. Det er det nye mål, siger han.

Jannik Vestergaard er klar til at tage endnu et skridt op i karrieren. (Foto: AP)
Jannik Vestergaard er klar til at tage endnu et skridt op i karrieren. (Foto: AP)


Den tyske agent vil ikke sige, hvilke klubber der er konkret interesse fra. Derfor er der heller ikke meget andet at hente end 'ingen kommentar', når spørgsmålene begynder at handle om Tottenham og Gladbach.

I stedet drejer interviewet over på, hvor det kunne være interessant for Jannik Vestergaard at spille. Den 198 centimeter høje forsvarsspiller, der er brølstærk og suveræn i luftspillet, passer profilen på en klassisk forsvarsspiller i England.

- Jeg kan sagtens se ham i en anden liga, men det interessante spørgsmål er, hvad det rigtige skridt er nu? Vi er meget fokuserede på at lave en konkret plan for Janniks karriere, så vi tager de rigtige skridt. Men jeg mener ikke, at han kun er Premier League-spiller. Jeg ser ham også spille i toppen hos andre klubber i Europa, siger Gordon Stipic-Wipfler.

Mod Skotland røg anfører Daniel Agger og Kasper Schmeichel i et voldsomt opgør om en tilbagelægning fra Agger. Foto: PA Allan Olsen Hvad sker der, Agger? Du skylder et svar!

Men trods interesse for Vestergaard er det alligevel lidt ude af danskerens hænder. Med to år igen af aftalen med Bremen skal en købende klub blive enige om en pris med Werder Bremen, før Vestergaard selv kan sætte sig til forhandlingsbordet og måske blive den dyreste danske fodboldspiller nogensinde. Det hele afhænger dog af, om en klub betaler et trecifret millionbeløb for Vestergaard.

- Jeg er ikke en del af klubben, så jeg kan kun give udtryk for vores ønsker, konstaterer Gordon Stipic-Wipfler, der jo altså gerne ser et skifte ske denne sommer.

Tidligere er også Everton og Newcastle på rygtebasis meldt interesseret i danskeren, men lige nu er det Tottenham og Borussia Mönchengladbach, der på rygtebasis er de mest interesserede klubber. Oven i købet to kommende Champions League-klubber.

Ifølge Bild kan Jannik Vestergaard ende som klubkammerat med Christian Eriksen. (Foto: Lars Poulsen) Premier League Medie: Eriksen kan få dansk holdkammerat

Den tidligere Brøndby målmand Lukas Hradecky risikerer at rykke ned med sin tyske klub Eintracht Frankfurt, der lørdag gæster Werder Bremen i en alt eller intet duel (Foto: AP) Tysk fodbold Hradecky i gyserafslutning: Det bliver helt vildt

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

21 kommentarer
Vis kommentarer