Bekymret Guardiola: Situationen er kritisk

Bayern München er i store problemer forud for storkamp i Champions League

Foto: AP
Foto: AP

Ti points forspring til nummer to i Bundesligaen samt FC Porto i kvartfinalen i Champions League.

Tilmed skinner forårssolen flot over Säbener Straße i München.

Det kunne være meget værre for Bayern München.

Men sorte skygger er trængt ind over træningsanlægget i den sydtyske storby, hvor cheftræner Josep Guardiola fredag blot havde 14 spillere med til træning.

Skader har i den grad sat sit præg på truppen, hvilket giver den spanske chef store hovedbrud inden dagens kamp mod Eintracht Frankfurt - og i særdeleshed inden storkampen mod FC Porto næste uge.

Nicklas Bendtner bød i forbindelse med landskampene i marts på nye toner, der viste en mere moden spiller (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold - 10. apr. 2015 - kl. 11:57 Skuffet Bendtner: Jeg har begået mine fejltagelser

Det erkendte 'Pep' efter træningen.

- Selvfølgelig har vi store problemer, fordi vi mangler spillere, der kan udfordre. Vi har andre typer, så vi må ændre vores system, så det passer til dem, sagde han til tysk presse.

Kritisk, meget kritisk
Guardiola henviste med al tydelighed til 'Robbery' - Arjen Robben og Franck Ribéry, der om nogen har kendetegnet Bayern Münchens succes de seneste sæsoner. Robben er ude et par måneder med en forstrakt muskel i maveregionen, mens Ribérys comeback fra en ankelskade trækker ud. Franskmanden er fortsat tvivlsom til kampen onsdag mod FC Porto.

- Han (Ribéry, red.) er i bedring. Men jeg ved simpelthen ikke, om han bliver klar i tide til mødet med FC Porto.

- Situationen er kritisk, meget kritisk. Jeg ved ikke, hvor længe vi kan leve med denne situation, sagde Guardiola.

Han må ud over de to verdensstjerner undvære landsmanden Javi Martínez, reservekeeper Tom Starke, verdensmesteren Bastian Schweinsteiger, østrigske David Alaba og marokkanske Mehdi Benatia. Den afrikanske forsvarsspiller er seneste mand ude med en lårskade, som han pådrog sig i midtugens pokalkamp mod Bayer Leverkusen. Den ventes at holde ham ude i fire ugers tid.

Bayern videre i pokalturneringen efter straffe-drama

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere