Bendtner-brud går verden rundt: Arsenal-fans 'kræver' ham hjem

Det er ikke kun danske medier, der har fanget nyheden om Nicklas Bendtners tidlige brud med Wolfsburg

Det blev ikke til mange gyldne stunder i Wolfsburg (Foto: AP)
Det blev ikke til mange gyldne stunder i Wolfsburg (Foto: AP)

Det kan godt være, at Nicklas Bendtners fodboldstjerne er falmet markant de seneste sæsoner.

Dårlige indsatser på banen, men ikke mindst utallige fejltrin udenfor banen og gennemført manglende professionalisme har gjort angriberen til lidt af en joke.

Ikke mindst på de sociale medier, hvor titlen 'Lord Bendtner' har vundet indpas, og hvor brugere verden over gør sig vittig på Bendtners bekostning.

Men trods den manglende succes på banen så er Bendtner alligevel 'hot stuff' for medier verden over. Så når danskeren bryder sin kontrakt i utide med Wolsfburg, så er det noget, der bliver bemærket rundt om i fodbold-verdenen.

Da det mandag eftermiddag kom frem, at Bendtner og hans tyske klub var blevet enige om at afbryde samarbejdet, så var det en nyhed, som blev nævnt i medier hele vejen rundt.

I Bendtners tidligere hjemland, England, blev historien naturligvis fortalt hos alle de store medier, eksempelvis hos The Telegraph, der skriver 'Nicklas Bendtner får sin kontrakt ophævet 14 måneder for tidligt'. Også de store medier i Tyskland skriver om danskerens exit - ligesom vi naturligvis også herhjemme i den danske andedam skriver om.

Men også i norske medier 'Bekræftet: Bendtner løst fra kontrakten', svenske 'Wolfsburg bryder med Bendtner', italienske 'Officielt: Wolfsburg opsiger kontrakten med Nicklas Bendtner', ja sågar kinesiske medier ' Wolfsburg og Nicklas Bendtner skilles', bliver Bendtners exit videreformidlet til deres læsere.

Det kan godt være, danskeren ikke er et hit på banerne, men hans 'kendis-faktor' kan stadig bringe hans nyhed verden rundt.

På Twitter ser flere brugere gerne, at Bendtner vender hjem til Arsenal og erstatter Giroud:

Husker du? Da Bendtner lynede mod Barcelona

91 kommentarer
Vis kommentarer