Bendtner dummer sig igen - smidt af holdet!

Den danske landsholdsangriber skulle have startet topkampen mod Schalke søndag eftermiddag. I stedet røg han helt ud af truppen, da han kom en time for sent til den afsluttende træning lørdag

Nicklas Bendtner har ikke haft den ønskede succes i tyske Wolfsburg i sin første sæson i Bundesligaen.

Den danske landsholdsspiller kæmpede i efteråret med Ivica Olic om den ene angrebsplads på holdet, og da den aldrende kroat tog til HSV i vinterpausen, begyndte klubbens hollænder Bas Dost at bombe ud af det blå.

Men da Dost gik i stå, fik Bendtner flere chancer til at bevise sit værd - og i seneste kamp scorede danskeren da også, da Wolfsburg noget skuffende tabte 4-1 hjemme mod Napoli i Europa League.

Skidt for holdet, men godt for Bendtner forud for Wolfsburgs topkamp mod Schalke søndag eftermiddag.

Se også: Bendtner scorer i Wolfsburg-fiasko

Ifølge Ekstra Bladets tyske pressekilder, der følger Wolfsburg tæt, skulle Bendtner da også have startet opgøret mod Schalke efter sin personlige succes mod Napoli.

Men den danske angriber forpurrede i den grad sin chance, da han kom en time for sent til holdets afsluttende træning lørdag formiddag.

Og straffen kom promte. Bendtner blev smidt helt ud af truppen mod Schalke - og Wolfsburg udtalte op til kampen, at Bendtner havde fået en 'tvangspause' til søndagens opgør.

Wolfsburgs sportschef Klaus Allofs bekræftede også Bendtners dumhed efter kampen.

- Han kom en time for sent til den afsluttende træning, og så har vi den her regel. Der er mange måder at finde ud af, hvornår vi træner. Trafikken i Wolfsburg er heller ikke så slem, sagde sportschef Klaus Allofs ifølge Bild.

Allofs afslørede også, hvordan Bendtner havde taget nyheden om sin straf.

- Det forstod han 100 procent. Vi behøver ikke at gøre en større ting ud af det - han bliver ikke straffet yderligere. Det var helt sikkert ikke med vilje. Han tog sikkert bare fejl af tiden. Men faktum er, at han kom for sent, og det blev han straffet for, sagde sportschefen til Kicker.

Bendtner måtte se til fra bænken i dag - uden muligheden for at blive indskiftet.

 

Ekstra Bladet har naturligvis prøvet at få en kommentar fra Bendtners PR-agent Elisa Lykke, der dog ikke var meget for at afsløre flere detaljer.

- Det har vi ingen kommentar til. Det er klubben, der har meldt det ud. Det er dem, du må kontakte for at få en kommentar, siger Elisa Lykke.

Ifølge Ekstra Bladets tyske kilder er det ikke første gang, Bendtner kommer for sent til en træning.

Det skete også i efterårssæsonen, men der var det uklart, om danskeren også blev straffet for sin dumhed - eller at han bare ikke var god nok i konkurrencen med Bas Dost og Ivica Olic.

Nicklas Bendtner har scoret sit første mål for Wolfsburg, et straffesparksmål mod FK Krasnodar i Europa League 6. november 2014. Et par minutter senere scorede angriberen til slutresultatet 5-1. Foto: Peter Steffen/AP Sport og Spil Eksperternes dom: Sådan har Bendtner klaret sig i Wolfsburg

Bendtners seneste fejltagelse kan være med til at forværre hans situation, der ifølge Ekstra Bladets kilder langt fra er optimal.

Træner Dieter Hecking kræver angiveligt stadig mere af sin danske angriber, der til træningerne ikke yder det, der forventes af ham. Og klubbens trænerstab er stadig ikke overbeviste om, at Bendtner har den fornødne professionelle mentalitet til at kunne præstere for en topklub i Tyskland.

Det er stadig uvist, hvorfor Bendtner, der har haft besøg af sin skuespiller-kæreste Julie Zangenberg i weekenden, kom en time for sent til lørdagens træning.

Smuk dag i den tyske skov.

Et billede slået op af Julie Zangenberg (@juliezangenberg) den

122 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere