Bendtner er færdig i Wolfsburg

Men Wolfsburg vil have penge for danskeren, når han til sommer forlader klubben

Bendtner med et sjældent mål for Wolfsburg tilbage i november mod Schalke. (Foto: AP)
Følg Fodbold

Nicklas Bendtner skal igen på klubjagt.

Den tre-årige aftale med Wolfsburg har ikke den store værdi for danskeren i de sidste to år af kontraktens løbetid. For det bliver kun til én sæson i den tyske storklub.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er den danske landsholdsbomber færdig i Wolfsburg. Han har ingen fremtid i klubben efter denne sæson, hvor Wolfsburg har spillet sig i Champions League via andenpladsen i Bundesligaen.

Bendtner sat på plads af chefen

Der er endnu ikke meldt noget ud officielt fra klubben, men det kommer med stor sandsynlighed til at ske efter sæsonens sidste kamp – pokalfinalen mod Dortmund 30. maj.

Cheftræner Dieter Hecking og sportsdirektør Klaus Allofs vil have ro på de indre linjer til sæsonen er færdig, før der skal holdes møder med de spilleres agenter, hvor fremtiden ikke er i Wolfsburg.

Nicklas Bendtner har i de seneste to kampe fået et vink med en vognstang fra Dieter Hecking, fordi han er blevet vraget til truppen til fordel for den kinesiske angriber Xizhe Zhang.

Forud for den kommende sæson har Wolfsburg allerede forstærket angrebet med indkøbet af Max Kruse, der har kostet i omegnen af 100 mio. kr. i Gladbach.

Bendtner fravalgt igen: Her er Wolfsburgs kedelige grund  

Kræver penge for Bendtner
Nicklas Bendtner kom til Wolfsburg på en fri transfer før sæsonen fra Arsenal. Men tyskerne er - efter hvad Ekstra Bladet erfarer – ikke parate til at slippe danskeren kvit og frit.

Wolfsburg vil have euro i kassen for danskeren, men meldingerne fra dem, der følger klubben tæt, er, at der ikke er store forventninger om mange millioner euro for danskeren, fordi han har haft, hvad tyskerne kalder en ’scheisse-sæson’ (lortesæson).

Nicklas Bendtner har de to seneste kampe mod Paderborn og Dortmund været helt ude af truppen.

For Wolfsburg-kender er meldingen også, at Nicklas Bendtner ikke ventes at være i spillertruppen til sæsonens to sidste kampe mod FC Köln og i pokalfinalen mod Dortmund 30. maj i Berlin.

Nicklas Bendtner står noteret for 18 kampe og fem scoringer for Wolfsburg i sæsonen.

Hvor Nicklas Bendters fodboldfremtid foregår står lige nu i det uvisse. FC København er de seneste måneder sat i forbindelse med angriberen, men det ligger sandsynligvis ikke i kortene, at Bendtner i sin bedste fodboldalder - 27 år - allerede nu skal vende hjem til FCK. Men i en branche, hvor der sker mange mærkelige ting, skal man aldrig udelukke noget.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Nicklas Bendtners agent, Ivan Marko Benes, men han ønsker ikke at udtale sig om angriberens situation i Wolfsburg.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind