Bendtner får bøde i Wolfsburg

Danskeren bliver straffet på pengepungen, fordi han kom for sent til træningen lørdag

Torskedumt, Bendtner! Sådan lyder vurderingen fra Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen

Nicklas Bendtner bliver ramt på pengepungen, fordi han ikke mødte til tiden ved lørdagens afsluttende træning forud for bundesligakampen mod Schalke 04 på Volkswagen Arena.

Det bekræfter Wolfsburgs pressechef Florian Mattner overfor Ekstra Bladet.

- Nicklas får en bøde. Sådan er vores regler.

Hvor stor er den bøde?

- Det kan jeg ikke udtale mig om. Det holder vi internt, siger Florian Mattner.

Får sagen yderligere konsekvenser for Nicklas Bendtner?

- Nej, som Klaus Allofs (sportsdirektør) udtalte efter kampen, så er sagen lukket nu. Bendtner træner på lige fod med holdkammeraterne, siger pressechefen.

Nicklas Bendtner kom én time for sent til lørdagens træning og røg derfor helt uden for truppen til søndagens kamp mod Schlake 04. (Foto: AP) Tysk fodbold - 20. apr. 2015 - kl. 12:20 Derfor kom Bendtner for sent

Ifølge Ekstra Bladet oplysninger er der ikke tale om en bøde, der vælter økonomien for Nicklas Bendtner. Tyske pressekilder nævner en bødestørrelse i omegnen af 2-3000 euro (15.000-22.500 kr.), fordi han kom én time for sent til træningen.

- Du kan en enkelt gang komme fem minutter for sent. Men der er bare ting, du ikke gør som professionel fodboldspiller. Og det er at komme én time før sent til træning. Men det er da sandsynligt, at det har andre konsekvenser i Tyskland frem for i England, påpeger Morten Bruun, der er ekspert på 6’eren.

Han hæftede sig ved de meldinger, som Klaus Allofs kom med efterfølgende. Her gjorde sportsdirektøren indirekte lidt grin med danskeren:

- Allofs sagde jo, at der var rigtig gode muligheder for at finde ud af, hvornår Wolfsburg træner. Og så nævnte han, at trafikken i Wolfsburg vist ikke er så voldsom. Det var en meget sarkastisk melding, mener Morten Bruun.

Nicklas Bendtner deltog mandag i træningen på lige fod med sine holdkammerater, men han ville ikke udtale sig efterfølgende til de tyske journalister.

Nicklas Bendtner henviste til de meldinger han har lagt ud på de sociale medier - Instagram og Twitter.

På Twitter skrev han følgende:

'Forbliv stærk og se fremad. Fejl kan ske, men du må tage dig af dem og blive ved med at gøre fremskridt.'

Se også: Bendtner har kniven for struben

17 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere