Bendtner forårsdebuterede mod stærk Hradecky

Nicklas Bendtner fik et kvarter på banen og var med i et mål i Wolfsburgs 2-3-nederlag til Frankfurt. Hjemmeholdets keeper Lukas Hradecky viste storspil

Nicklas Bendtner fik det sidste kvarter på banen og spillede en rolle i Andre Schürrles udligning til 2-2 i udebanekampen mod Eintracht Frankfurt. Hjemmeholdet besejrede dog Bendtner og co. dybt inde i overtiden (Foto: All Over Press)
Nicklas Bendtner fik det sidste kvarter på banen og spillede en rolle i Andre Schürrles udligning til 2-2 i udebanekampen mod Eintracht Frankfurt. Hjemmeholdet besejrede dog Bendtner og co. dybt inde i overtiden (Foto: All Over Press)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Tysk fodbold

Nicklas Bendtner har været rygtet væk fra Wolfsburg i det nuværende transfervindue, men angriberen er stadig i sin tyske klub, og han er tilsyneladende fortsat et brugbart angrebsvåben for træner Dieter Hecking.

Bendtner blev sendt på banen et kvarter før tid, da Wolfsburg søndag eftermiddag tabte 2-3 til Eintracht Frankfurt, og danskeren var involveret i sit holds anden scoring.

Sebastian Jung gik til baglinjen og sendte bolden ind foran mål, hvor en fremrykkende Nicklas Bendtner lod den passere til André Schürrle, der udlignede.

Det store Bundesliga-tjek: Sådan går det danskerne

Men Wolfsburg, der burde have vundet kampen klart, endte alligevel med at rejse hjem helt uden point, da giftige Alexander Meier dybt inde i overtiden sænkede gæsterne med sin tredje scoring i kampen.

Wolfsburg fortsætter den dårlige stime i Bundesligaen. Sammenlagt med de sidste resultater før julepausen er Bendtners klub nu oppe på fem kampe uden sejr.

Holdet dominerede ellers tungt i første halvleg, og Frankfurt-spillerne blev pebet ud til pausen af hjemmepublikum på Commerzbank Arena.

Danskerklub flopper på hjemmebane i tysk bundbrag

Kun dårlige Wolfsburg-afslutninger og flotte redninger af den tidligere Esbjerg- og Brøndby-målmand Lukas Hradecky holdt pausestillingen nede på 0-1.

Det var den brasilianske midterforsvarer Dante, der sørgede for den enlige scoring efter 25 minutter, da han ekspederede Ricardo Rodriguez' frispark i nettet ved bageste stolpe.

Hradecky hitter: Nu ved de, hvem den lille, tynde mand er

Træner Dieter Hecking havde fra start valgt Schürrle som spydspids med dybdeløberen Max Kruse hængende bag ved, og fra bænken kunne Bendtner se den bevægelige duo gøre det udmærket.

Men Frankfurt kom bedre ud til anden halvleg, og efter 73 minutter var resultatet vendt helt på hovedet efter to klassiske centerforwardmål af Frankfurts Alexander Meier.

Så måtte Hecking ty til sin danske joker, og det så ud, som om Wolfsburg trods alt fik bjærget et point, men det endte altså i en ny og helt unødvendig skuffelse for Champions League-deltagerne.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+