Bendtner-holdkammerat i problemer: Nøgenvideo spredt på nettet

Udskældte Max Kruse er i modvind i Wolfsburg, og en påstået nøgenvideo med angriberen i hovedrollen er nu dukket op på nettet og har ikke gjort tilværelsen lettere for ham

Kruse har dummet sig flere gange på det seneste (Foto: AP)
Kruse har dummet sig flere gange på det seneste (Foto: AP)

Det kan godt være, Nicklas Bendtner ikke ligefrem er inde i varmen hos Wolfsburg, hvor den danske angriber er i unåde ovenpå en masse uheldige episoder.

Men er der én mand, som må frygte at havne i samme situation som Bendtner, så er det den danske angribers holdkammerat Max Kruse.

Kruse var i sidste uge indblandet i en sag, hvor han glemte 600.000 kroner i en taxa, og natten til lørdag fejrede han sin 28-års-fødselsdag på en natklub i Berlin ved at rive en telefon ud af hænderne på en fotograferende kvinde og slette billederne.

Nicklas Bendtner skal ikke regne med, at han igen får lov at trække i Wolfsburg-trøjen på Volkswagen Arena. Den 28-årige dansker virker helt færdig i den tyske klub (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 21. mar. 2016 - kl. 17:30 Ekstra Bladet i Wolfsburg: Det er noget Lord, Bendtner

Kvinden viste sig at være journalist på den tyske avis Bild, og episoden har kostet en bøde på 200.000 kroner.

De to episoder har gjort den tyske landstræner Joachim Löw godt og grundigt gal i skralden, og han har derfor sparket Kruse af landsholdet, som går glip af denne uges landskampe og risikerer at misse EM. Löw er fnysende arrig over Kruses uprofessionalisme.

Den tyske avis Bild undrede sig over, at Wolfsburg endnu ikke har sanktioneret Kruse, som landstræneren har gjort det. Avisen mener, at det, Kruse har gjort, er utilgiveligt, og han derfor bør fyres, når man ser på, hvad Bendtner er straffet for.

Wolfsburg har ikke kommenteret Kruses eskapader, og nu har klubben så sandsynligvis fået endnu en Kruse-sag at forholde sig til. I hvert fald skriver den lokale avis Wolfsburg Allgemeinie Zeitung, at en nøgenvideo florerer på nettet nu, og det angiveligt er Max Kruse, der er hovedperson i videoen, hvor man ser en mand i en 'masturberende situation'.

Max Kruse er holdkammerat med Bendtner i Wolfsburg, men nu er han smidt af det tyske landshold (Foto: All Over Press) Tysk fodbold - 21. mar. 2016 - kl. 22:50 'Hvis Bendtner skal straffes, så skal holdkammerat fyres'

Det er uvist, hvordan videoen er dukket op, men der spekuleres i, at folk fra Kruses omgangskreds ønsker at sætte offensivspilleren i et dårligt lys og ødelægge hans karriere, og man må sige, at der bliver gjort et godt forsøg.

Max Kruse kom til Wolfsburg i sommeren 15, men under et år senere ligner han en mand, der meget nemt kan være fortid i klubben.

22 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere