Annonce:
Annonce:

Bendtner i hovedrolle med kontroversiel scoring

Den danske landsholdsangriber var for en sjælden gangs skyld med i startopstillingen for Wolfsburg – og den chance tog han imod med en scoring, der dog aldrig skulle have talt

Bendtner sparker Wolfsburg på 1-0. (Foto: AP)
Bendtner sparker Wolfsburg på 1-0. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Journalisterne i Wolfsburgs presserum måbede nok, da de fik øje på startopstillingen til opgøret mellem hjemmeholdet og Bayer Leverkusen.

Nicklas Bendtner, der forinden ikke havde fået ét eneste minut på grønsværen i de seneste fire opgør, var overraskende med fra start i det tyske topopgør.

Dieter Hecking kunne ikke gøre brug af den tyske landsholdsspiller Max Kruse, der sad ude med en muskelskade, og topscorer Bas Dost blev smidt på bænken efter et par skuffende kampe.

Det åbnede dermed op for en stor chance for den danske landsholdsangriber fra første minut – og den chance tog han.

Wolfsburg kom foran efter en halv times tid, da Bendtner modtog bolden midt i Leverkusens felt, og flot placerede bolden under nettaget.

Effektivt af danskeren, men scoringen skulle aldrig have talt.

Håb for landsholdet: Godt Bendtner-nyt før Sverige-brag

Annonce:

Den ivrige kant Vieirinha var gået med i en kontra og spillede smart bolden tilbage med hælen til Andre Schürrle. Brasilianeren fik bolden retur igen hurtigt efter - i en klar offside-position – men dommerne vurderede, at Leverkusens Kevin Kampl havde rørt den sidst.

En klar dommerfejl, for de langsomme gengivelser viste, at holdkammerat Andre Schürrle havde spillet Vieirinha fri.

Synd for Leverkusen, men fantastisk for Nicklas Bendtner, der dermed kunne notere sig sin anden scoring i sæsonen i Bundesligaen.

Og godt nyt til Morten Olsen op til de to altafgørende playoff-kampe i november. Olsen har brug for en Bendtner med minutter i benene, og hvis han fulgte med lørdag aften, må det have glædet ham at se en dansk angriber, der til tider viste, hvorfor han er landets bedste angriber.

Bendtner viste stor løbevillighed og var en god spilstation for sine holdkammerater, og før sin 1-0-scoring var han tæt på at score sæsonens mål i Wolfsburg, da han flot tæmmede bolden med brystet og sendte et kvalificeret saksespark afsted – men desværre stod en Leverkusen-spiller i vejen.

Bendtners mareridt fortsætter - på tribunen igen i weekenden

Annonce:

Udeholdet fik dog helt fortjent udlignet fem minutter før pausen, da Javier Hernandez udnyttede passivt forsvarsspil og headede udligningen ind.

Bendtner markerede sig også fint i anden halvleg, da han sendte Daniel Caligiuri i dybden med en flot stikning. Tysk-italieneren blev dog stoppet af keeper Bernd Leno, og selvom danskeren og resten af Wolfsburg-spillerne appellerede for straffe, som ikke havde været helt forkert at dømme, forblev dommerens fløjte tavs.

Efter 74 minutter var det fyraften for den danske angriber efter en fornuftig optræden, og straks efter kunne han sammen med resten af Wolfsburg-bænken juble løs, da Bas Dost servicerede Julian Draxler til 2-1-scoringen.

Tre point til Wolfsburg med en Bendtner i fokus. En sejr, der sender ulvene op på en tredjeplads i ligaen – ti point efter de suveræne mestre fra Bayern München.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: