Bendtner i limbo: Misser billet til Bayern-brag

Tyske medier forventer, at Nicklas Bendtner igen vender tilbage til bænken, når Wolfsburg tirsdag spiller topkamp mod Bayern München

Nicklas Bendtner ventes ifølge flere tyske medier at tage plads på bænken, når Wolfsburg tirsdag møder Bayern München. (Foto: All Over)
Nicklas Bendtner ventes ifølge flere tyske medier at tage plads på bænken, når Wolfsburg tirsdag møder Bayern München. (Foto: All Over)

Nicklas Bendtner ligner en mand, der efter et langt og turbulent tilløbsstykke endelig er blevet accepteret og respekteret i Wolfsburg. Vigtige scoringer i begyndelsen af sæsonen, ros fra træner Dieter Hecking og sågar en plads i startopstillingen i weekendens kamp mod Hertha Berlin vidner alt sammen herom.

Chancen for at sætte streg under sin lille opblomstring formåede den danske angriber dog ikke at gribe søndag, da han leverede en ganske anonym indsats i 2-0-sejren over holdet fra den tyske hovedstad.

I stedet var det angrebskollegaen Bas Dost, der stod for begge scoringer efter sin indskiftning, hvorfor hollænderen løb med overskrifterne og samtidig gav Wolfsburg-træner Dieter Hecking lidt ekstra at tænke over i kølvandet på en turbulent og travl uge.

Se også: Ros til Bendtner: Han har forandret sig til det bedre

For Bendtners boss står nu i lidt af et dilemma. Han har åbent kritiseret Bas Dost for at agere barnligt og egoistisk som følge af dennes udskiftning i Champions League-kampen mod CSKA Moskva forrige tirsdag, og de to træffere mod Hertha Berlin fik tilsyneladende ingen indflydelse på det anspændte forhold mellem de to.

- Jeg vil ikke snakke med ham (Bas Dost, red.) i de næste tre dage. Lige præcis sådan som han opførte sig over for holdet de seneste tre døgn, sagde Hecking efter lørdagens sejr.

Men klasse på banen fornægter sig ikke, og med sin succesfulde optræden i weekenden har Bas Dost angiveligt gjort sig umulig at forbigå for Hecking i forhold til startopstillingen, når Wolfsburg i aften gæster Bayern München.

Se også: Bendtners rival lagt på is af chefen

Det er i al fald summen på bundlinjen hos flere af de store tyske medier, der forud for tirsdagens topkamp mellem de tyske storhold sætter navne på de respektive holdkort.

Her mener både Kicker og Wolfsburger Allgemeine Zeitung således, at Nicklas Bendtner må overlade pladsen i front til sin hollandske holdkammerat for i stedet at tage plads på bænken. Den model var også valgt, da Wolfsburg senest mødte Bayern München - i den tyske Super Cup.

Her blev det til en overraskende sejr til det undertippede mandskab med Bendtner i rollen som den store helt, da han både stod for udligning i ordinær spilletid, og siden da også scorede på det sidste forsøg, da det hele skulle afgøres i straffesparkskonkurrence.

Bas Dost har dog været en ren scoringsmaskine for Wolfsburg dette år. I hele 2015 har har scoret flest mål af alle i Bundesligaen - 19 kasser er det blevet til siden januar.

Det er én scoring mere end Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang.

13 kommentarer
Vis kommentarer