Bendtner i ny nedtur: Svarer han igen på Twitter?

Nicklas Bendtner har igen trukket nitten i Wolfsburg og er hverken at finde på banen eller bænken, når klubben lørdag møder Hannover

Her kan du se Nicklas Bendtner score sit første Bundesliga-mål

Han har været skånet for skader, deltaget ved samtlige træninger og tilmed været klubbens skarpeste angriber i november.

Men årets sidste måned er ikke startet godt for Nicklas Bendtner, der må sande, at han heller ikke i denne weekend kommer i aktion for Wolfsburg, når klubben lørdag gæster Hannover i det prestigefyldte lokalderby.

Akkurat som tilfældet var i forrige Bundesliga-runde, har Wolfsburg-træner Dieter Hecking valgt at se bort fra danskeren, som ikke har har været på banen, siden han blev skiftet ud med et kvarter igen af Europa League-opgøret mod Everton for ni dage siden.

Nicklas Bendtner har scoret flere gange for Wolfsburg, men han er ikke den spiller, som løber flest kilometer i holdets tjeneste. (Foto: AP) Tysk fodbold Afsløring: Her slår konkurrenterne Bendtner

Sidste weekend begrundende Hecking sit fravalg af danskeren med forklaringen om, at der var tale om almindelig rotation, men den tyske boss får svært ved at spille den plade igen, eftersom Wolfsburg ikke har været i aktion siden søndagens sejr over Mönchengladbach.

Der har således været rigelig tid til at restituere for samtlige aktører på mandskabet, men det faktum har tilsyneladende ikke gjort Bendtner nogen tjeneste.

Forbigåelsen er ikke overraskende kommet under lup i Tyskland, hvor avisen Wolfsburger Allgemeine i lørdagens udgave spekulerer i, om angriberen, der blev hentet til klubben under stor bevågenhed i sommer, er vred over den nuværende situation.

Nicklas Bendtner var senest på banen for Wolfsburg, da det tyske hold mødte Everton i Europa League. (Foto: Christian Schroedter/ ALL OVER) Tysk fodbold Vraget til topopgør: Bendtner fejrede triumf på luksushotel

Svær prøve
Under titlen 'Mopset? Bendtner er fortsat ikke med' har danskeren fået godt med plads i spalterne forud for dagens derby i Niedersachsen.

Avisen bemærker, at angriberen også er kommet med en udmelding på Twitter, der ifølge mediet kan figurere som en ironisk bemærkning i kølvandet på nyheden om, at han endnu engang må tage plads på tribunen.

- Jeg griner så meget, at mit hjerte popper ud, skrev Bendtner fredag på det sociale medie.

- Det kan muligvis være en reaktion på, at han ikke var blandt de udvalgte til dagens derby i Hannover, skriver Wolfsburger Allgemeine.

Her ventes det i stedet, at Ivica Olic er at finde i rollen som enlig angriber hos udeholdet, mens Bendtners anden angrebsrival Bas Dost tager plads på bænken som joker.

De to og de øvrige Wolfsburg-spillere, som skal i aktion, ventes at komme på en hård prøve, eftersom mandskabet traditionelt har haft det svært, når holdet har gæstet HDI Arena i Hannover.

De seneste fem møder på denne bane har således kun kastet en enkelt Wofsburg-sejr af sig. Måske ser det anderledes ud, når kampen, der starter klokken 15.30, er forbi. Sikkert er det, at det bliver uden Bendtner på banen.

Nicklas Bendtner kæmper fortsat for at blive en succes i Bundesligaen. Her kan du se danskerens tidligere holdkammerat fra Arsenal, Jack Wilshere, give sin forklaring på, hvorfor angriberen ikke formåede at slå igennem i England:

Øverst i artiklen kan du se Bendtner score sit første Bundesliga-mål, mens han herunder ses under en træning i Wolfsburg:

0 kommentarer
Vis kommentarer