Bendtner i nyt stormvejr: Risikerer fyring

Nicklas Bendtner kom 45 minutter for sent til træning tirsdag formiddag -  og er nu helt ude i kulden

Ti år med Nicklas Bendtner i tal og billeder
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Tysk fodbold

Nedturen for Nicklas Bendtner har tilsyneladende ingen ende.

Den detroniserede angriber står nu i en situation, hvor han risikerer fyring eller en suspension fra førsteholdstruppen i Wolfsburg.

Nicklas Bendtner har igen-igen dummet sig. Han kom for sent til tirsdagens træning. Wolfsburg-spillerne skulle møde kl. 9.15, men her var Bendtner ikke dukket op sammen med holdkammeraterne.

Danskeren mødte først frem ved 10-tiden og fik derfor ikke lov at deltage i formiddagens træning sammen med holdkammeraterne.

Det er nu op til sportsdirektør Klaus Allofs og cheftræner Dieter Hecking at beslutte, hvilken sanktion Nicklas Bendtner skal have, fordi han endnu engang er trådt ved siden af regelsættet i Wolfsburg.

Dieter Hecking har reelt opgivet den 28-årige dansker. Han har sorteret ham fra førsteholdets kampe og stillede i en periode kun op med 17 mand i truppen, selv om Bendtner var spilleklar. Danskeren er røget så langt væk fra spilletid, at der ikke er nogen vej tilbage for ham.

Hareide vrager Bendtner

Bendtner-afbud en kæmpe joke!

I sommer blev han tildelt ekstra træning forud for sæsonen. Det samme var tilfældet, da han efter julepausen kom retur til Wolfsburg. Siden kom episoden, hvor han lod sig fotografere foran en Mercedes. Det tændte et bål, der var svær at slukke i en klub, hvor VW koncernen smider i omegnen af 700 mio. kr. om året.

Nicklas Bendtner spillede sin seneste og formentlig sidste kamp for Wolfsburg 6. februar, da holdet tabte 0-3 til Schalke 04.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Bendtners mellemmand Ivan Marko Benes rejst til Wolfsburg for at rede trådene ud.

Sportsdirektør Klaus Allofs har endnu ikke kommenteret episoden. Det ventes han at gøre efter tirsdagens anden træning. Formentlig ved 18-19-tiden tirsdag aften.

Agent-samtale uden effekt: Bendtner smidt i kummefryseren

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+