Bendtner kæmper om millioner efter fritstilling

Den decimerede Wolfsburg-spiller, der blev fritstillet fra klubben torsdag, kæmper nu for at få en klækkelig fratrædelses-ordning og blive helt fri af sin kontrakt

Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, var torsdag i studiet for at diskutere Nicklas Bendtners fritstilling

Nicklas Bendtner er færdig i Wolfsburg.

Danskeren blev torsdag fritstillet fra klubben, og dermed er han ikke forpligtet til at møde op til træning i Bundesliga-klubben. De seneste to uger har angriberen ellers selv-trænet på klubbens træningsanlæg isoleret fra truppen efter sin seneste bommert, hvor han kom en time for sent til en træning.

Bendtner er i øjeblikket i Danmark, men den 28-årige spiller er formelt stadig på kontrakt hos Wolfsburg indtil sommeren 2017. Reelt er han dog helt færdig hos de forsvarende pokalmestre, og nu mangler spillerens repræsentanter og klubbens ledelse at forhandle sig frem til en fratrædelses-ordning.

De involverede parter mødtes onsdag i Folkevogns-byen, men Bendtners rådgivere tog hjem igen torsdag formiddag uden af finde på en økonomisk løsning.

Nicklas Bendtner har tidligere trænet med i FCK. Her er det forud for en landskamp mod Sverige i 2007 (Foto: Lars Poulsen) FC København Ståle om Bendtner: 'Ikke noget jeg har tænkt over'

Wolfsburg-ledelsen og Bendtners bagland skal dog mødes snart igen, og ifølge klubbens pressechef kommer der en løsning inden for en uge.

-Han er blevet fritstillet og behøver ikke at møde op til træning. Der vil komme mere nyt de kommende dage, sagde Barbara Ertel Leicht til Ekstra Bladet.

Bendtner, der kom til Wolfsburg transferfrit i sommeren 2014, tjener i omegnen af 21 millioner kroner årligt i den tyske klub. Danskeren har 15 måneder tilbage af sin kontrakt, og og nu skal partnerne komme frem til en løsning og få afklaret, hvor stor en del af den klækkelige løn Bendtner kan få udbetalt på sin konto for at pakke sin ting og smutte for altid.

Ifølge den tyske avis Bild drejer det sig om et beløb mellem 11-15 millioner danske kroner, som de to parter forhandler om. 

- Vi har forpligtelser og ting, vi skal opfylde. Der er flere løsninger på bordet, men nu må vi vente et par dage for at få styr på det, siger sportschef Klaus Allofs, der tidligere på ugen sad i et møde med Nicklas Bendtner i 45 minutter, hvor danskerens fremtid blev diskuteret.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Bendtners mellemmand Ivan Marko Benes og Henrik Risom, der var med til forhandlingerne i Wolfsburg - men uden held.

Tidligere var trøjen på tilbud, nu kan den foræres væk... Allan Olsen FCK er 'karriereklovnens' bedste redningsplanke

Nicklas Bendtner har stadig muligheder for at skifte og få spilletid inden sommerferien. (Foto: Alloverpress) Intl. fodbold Bendtners muligheder: Åbent transfervindue i flere lande

(Foto: Alloverpress) Tysk fodbold Wolfsburg fritstiller Bendtner

91 kommentarer
Vis kommentarer