Bendtner-konkurrents skifte er kørt fast i pengestrid

Wolfsburg stejler over Chelseas pris på Andre Schürrle. Transfervinduet lukker mandag aften

Når Schürrle et skifte inden i morgen? (Foto: AP)
Når Schürrle et skifte inden i morgen? (Foto: AP)

Bundesligaklubben Wolfsburg har udset sig Chelseas André Schürrle som vinterens store indkøb, men det er endnu et åbent spørgsmål, om Nicklas Bendtners klub får held til at hente landsholdsangriberen.

Selv om spilleren selv er klar til at flytte hjem til Tyskland, mangler de to klubber at opnå enighed om, hvor meget han skal koste.

- Vi er ikke blevet enige med Chelsea. Det handler kun om penge, siger Klaus Allofs ifølge nyhedsbureauet dpa.

André Schürrle skiftede til Chelsea for halvandet år siden, men han har haft svært ved at tilkæmpe sig en fast plads under Jose Mourinho. Nu hentes Fiorentinas Juan Cuadrado ind for at skærpe konkurrencen i London-klubben (Foto: AP) Tysk fodbold Wolfsburg-bombe presser Bendtner

Chelsea kræver 30 millioner euro (223 millioner danske kroner) for at slippe Schürrle, der har været i London-klubben siden sommeren 2013.

Det haster med at finde fælles fodslag, for hvis Schürrle skal forlade Chelsea, skal aftalen underskrives og godkendes inden midnat mandag, hvor transfervinduet lukker for denne gang.

- Tiden løber. Mulighederne for en handel bliver mindre for hver time, der går, siger Allofs.

Ifølge sportsdirektøren er et af problemerne, at Chelsea - ligesom andre klubber - forlanger for høje summer, når de handler med Wolfsburg, vel vidende at den tyske klub har VW-koncernen i ryggen.

Nicklas Bendtner starter på bænken i forårspremieren mod Bayern München (Foto: AP) Tysk fodbold Bendtner-nedtur: Vraget trods salg af konkurrent

- Hele verden tror tilsyneladende, at Wolfsburg er i stand til alt, fordi vi har Volkswagen, men det er altså ikke tilfældet, siger Klaus Allofs.

Wolfsburg solgte tidligere på ugen Ivica Olic til Hamburger SV, men har fortsat Bas Dost og Nicklas Bendtner som valgmuligheder til angrebet.

0 kommentarer
Vis kommentarer