Bendtner med i Wolfsburg-triumf

Danskeren kom på banen men formåede desværre ikke at komme på tavlen i den sikre sejr over bundhold

Luiz Gustavo og Wolfsburg var ganske suveræne i søndagens kamp. Brasilianeren kom dog ikke selv på måltavlen. (Foto: AP)
Luiz Gustavo og Wolfsburg var ganske suveræne i søndagens kamp. Brasilianeren kom dog ikke selv på måltavlen. (Foto: AP)

Der er ikke meget der tyder på, at Bayern München går ned i kadence, mister momentum og begynder at tabe kampe.

Men skulle Josep Guardiolas tropper slå op i banen og blive en skygge af sig selv i Bundesligaen, så skal de bare vide, at Wolfsburg kommer bagfra.

Søndag viste Folkevogns-klubben sig igen fra sin bedste side med 3-0 over Freiburg. Målscorere: Kevin de Bruyne, Ricardo Rodríguez (på straffespark) og Maximilian Arnold.

Danske Nicklas Bendtner kom på banen, da der resterede 10 minutter - i stedet for Bas Dost, der nu er uden scoringer i fire kampe.

Wolfsburgs mange fans må især glæde sig over en storspillende De Bruyne, der igen viste høj klasse. Han scorede et enkelt mål og var involveret i de to andre også.

Wolfsburg har stadig en evighed af point op til Bayern på førstepladsen - 11 med ni kampe igen. Til gengæld er der samme afstand ned til Bayer Leverkusen på tredjepladsen.

Freiburg ligger til gengæld næstsidst i den tyske liga.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere