Annonce:
Annonce:

Bendtner sat på plads af chefen

I kølvandet på sejren over Paderborn måtte Wolfsburg-manager Klaus Allofs forholde sig til Nicklas Bendtners ageren på de sociale medier

Nicklas Bendtner skal give træneren 'de rigtige argumenter' for, hvorfor han skal spille. Det gør han ikke altid, mener Wolfsburg-manager Klaus Allofs, der havde udeladt den lange angriber til kampen mod Paderborn. (Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Fodbold

Nicklas Bendtner må affinde sig med at være et samtaleemne, uanset om han er på banen, bænken eller befinder sig helt uden for Wolfsburg-truppen. Og det er ikke kun i Danmark, at virakken omkring angriberen gør sig gældende.

Også i Tyskland har journalisterne for længst fået færten af, at den tidligere Arsenal-angriber af og til går sine egne veje og ikke er som folk er flest.

Ofte eksemplificeret på de sociale medier, hvor han flere gange har sat scenen med vendinger og billeder, der bød ind til spekulation i forhold til hans status på klubholdet.

Op til søndagens kamp mod Paderborn var det så et opslag på instragram, der stjal fokus. Her havde Bendtner offentliggjort et billede, hvor han har hånden for munden, ledsaget af kommentaren 'speechless' (uden ord, red.).

Annonce:

Udmeldingen udkom samtidig med, at Bendtner var siet fra i Wolfsburg-truppen til weekendens dyst, og det fik naturligvis den fremmødte presse i Paderborn til at spørge Wolfsburg-manager Klaus Allofs ind til en eventuel sammenkobling, da opgøret mod oprykkerne var fløjtet af.

På baggrund af en lydoptagelse, som Kicker har tilsendt Ekstra Bladet, bringes her et lille uddrag fra snakken i mixed zone, hvor Allofs over for de tyske journalister forholdte sig til, hvorfor kineseren Xizhe Zhang havde erstattet Bendtner på bænken og efterladt danskeren helt uden for holdet.

- Xizhe Zhang har gjort fremskridt. Han har trænet godt, og træneren (Dieter Hecking, red.) besluttede, at han ville belønne det, siger Allofs.

- Så Nicklas har ikke trænet så godt eller hvad?

- Træneren har sagt, at indsatsen i de seneste dage absolut har været  i orden, men det hører med, at man skifter ud oppe foran. Det må man gøre af og til. Denne gang var det så Nicklas, der måtte ud, men det skal man ikke overfortolke.

Derfor blev Champions League-festen ødelagt for Bendtner

- Han præsenterede sig på de sociale medier med teksten 'jeg er uden ord'?

Annonce:

- Selvom man har lært meget på holdet, skal man fortsætte med at lære. Man må træffe de rigtige valg og spørge sig selv, om man giver de rigtige interviews. Det må han også forstå, hvordan man tackler. Man skal give træneren de rigtige argumenter, og det har Nicklas ikke altid gjort, siger Allofs.

Der resterer to runder i Bundesligaen, men det ventes ikke, at Nicklas Bendtner får en startplads i nogen af Wolfsburgs resterende kampe.

Fra klubbens side er det således blevet meldt ud, at man vil give den hollandske angriber Bas Dost mulighed for at jagte topscorer-titlen i ligaen, hvorfor han må formodes at begynde på banen, når Dortmund og Köln udgør modstanderne i de sidste to opgør.

Bendtner-rival skyder Wolfsburg til direkte CL-plads

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: