Bendtner scorer igen: Men træneren er utilfreds

Nicklas Bendtner har scoret for tredje kamp i træk, men træneren er ikke glad for nederlaget

Nicklas Bendtner scorede for tredje kamp i træk, men træneren er ikke tilfreds med 3-4-nederlaget til Magdeburg (Foto: AP)
Nicklas Bendtner scorede for tredje kamp i træk, men træneren er ikke tilfreds med 3-4-nederlaget til Magdeburg (Foto: AP)

Nicklas Bendtner åbnede sæsonen med at score i den tyske Super Cup mod Bayern München, og derefter scorede han også i pokalkampen mod Stuttgarter Kickers.

Onsdag aften scorede danskeren så for tredje kamp i træk, da Wolfsburg spillede den sidste testkamp forud for søndagens Bundesliga-premiere.

Bendtner stod for 2-0-scoringen efter 20 minutter, men det var ikke nok for Wolfsburg, der foran 2205 tilskuere tabte 3-4 til Magdeburg fra 3. Bundesliga efter at have været foran 3-1 efter en times spil.

- Første halvleg kunne jeg godt lide, men hvad der skete derefter, kan ingen træner lide at se, siger træner Dietmar Hecking til Wolfsburger Allgemeine.

- Selv om det var en test, så kan man ikke bare gå nemt hen over det, siger Hecking, der på tidspunktet for nedturen trods alt havde foretaget fem udskiftninger.

- Men på det tidspunkt, hvor målene kom, var der også spillere på banen, der har muligheden for at starte inde på søndag mod Frankfurt, siger Hecking.

Se også: TV: Bendtner gør det igen: Scorer i pokal-sejr

Wolfsburg forsvarede ifølge avisen en anelse naivt, mens Aaron Hunt med mål og assist er spilleren, der får mest ros for kampen. Også nyindkøbte Francisco Rodriguez viste spillelyst, selv om ikke alt lykkedes.

Spillere som Kevin de Bruyne, Max Kruse og Diego Benaglio var ikke med i kampen, hvor Daniel Caligiuri åbnede scoringen, inden Bendtner og Hunt altså slog til.

- Vi havde chancerne for at score vores fjerde og femte mål, siger Hecking endda til klubbens hjemmeside, hvor han også glæder sig over et vellykket comeback for Luiz Gustavo, der har været ude med en knæskade, men nu er klar til at spille ude.

Nicklas Bendtner blev taget ud efter 71 minutter ved stillingen 3-3.

Det er klokken 15 på søndag, at Wolfsburg indleder sæsonen mod Lukas Hradeckys Frankfurt.

Bendtner er begyndt at kalde sig selv B3:

#B3

Et billede slået op af Nicklas Bendtner (@bendtner3) den

Se Bendtners mål fra pokalkampen senest: 

Se også: Tysk skandale vokser: Fans spyttede på dansker

Se også: Kæmpe skandale i Tyskland: Dommer kørt på hospitalet

32 kommentarer
Vis kommentarer