Bendtner skal isoleres og ud

Den 28-årige dansker har spillet sin sidste kamp for Wolfsburg - fremtiden er kulsort efter ny pinlig episode

Det hjælper ikke meget, at Nicklas bendtner falder ned på knæ for Wolfsburg-ledelsen. Han har spillet sine kort meget dårligt og er færdig i klubben. (Foto: All Over Press)
Det hjælper ikke meget, at Nicklas bendtner falder ned på knæ for Wolfsburg-ledelsen. Han har spillet sine kort meget dårligt og er færdig i klubben. (Foto: All Over Press)

Nicklas Bendtner ser ud til at være fuldstændig færdig i Wolfsburg.

Bægret har længe været fyldt med alle de dumheder, Bendtner har lavet., siden han kom til klubben i sommeren 2014.

Men tirsdag formiddag flød det tilsyneladende over, da den 28-årige angriber ikke mødte til tiden sammen med holdkammeraterne.

Wolfsburg-truppen skulle tirsdag møde kl. 9.15 før træningen kl. 10.00, men Nicklas Bendtner mødte først frem på træningsanlægget ved 10-tiden. Altså med 45 minutters forsinkelse.

Derfor fik han ikke lov at deltage i træningen sammen med holdkammeraterne. Cheftræner Dieter Hecking beordrede Bendtner til selvtræning med en fysisk træner.

Og nu har Wolfsburg tilsyneladende fået nok af alle eskapaderne med Nicklas Bendtner.

Slut i førsteholdstruppen
Ifølge Ekstra Bladets tyske pressekilder på den lokale avis, Wolfsburger Allgemeine Zeitung, er det Wolfsburgs klare plan, at Nicklas Bendtners enten skal isoleres og ikke træne sammen med førsteholdstruppen eller helt væk fra klubben.

Hvis han skal væk kan det kun ske i form af en økonomisk kompensation, fordi han har en aftale frem til sommeren 2017.

Det er få år siden, at Thomas Kahlenberg blev sendt ned for at træne med klubbens næstbedste mandskab, fordi daværende træner, Felix Magath, ikke havde plads til ham i sin trup.

I den aktuelle situation med Bendtner er det imidlertid uklart, om han har en klausul i sin kontrakt, hvor han skal træne med førsteholdstruppen. Det betyder ikke, at han ikke kan sendes over i et hjørne af træningsbanen for at selvtræne med en fysisk træner.

Det står helt klart, at Nicklas Bendtner har spillet sin sidste førsteholdskamp for Wolfsburg. 6. februar i 0-3 blamagen mod Scahlke 04 var den absolut sidste optræden, han fik for klubben.

Sportsdirektør Klaus Allofs trådte frem tirsdag efter den sene eftermiddagstræning. Men han var ikke særlig konkret i sin melding.

- Nicklas kom for sent til formiddagstræningen og siden da trænede han for sig selv. Vi vil klare denne sag internt, men faktum er, at alle fejltrin fører til en konsekvens, siger Klaus Allofs.

Se også: Agent-samtale uden effekt: Bendtner smidt i kummefryseren  

Helt færdig med Bendtner
Cheftræner Dieter Hecking har signalet for flere uger siden, han fuldstændig har opgivet Nicklas Bendtner. Den manglende præcision tirsdag morgen fremmer ikke situationen for danskeren, der må indstille sig på en problematisk tid, hvis han skal være i klubben frem til sommerpausen.

For flere uger siden stillede Hecking med en trup på 17 spillere, fordi der var mange skadede i truppen. Nicklas Bendtner var klar og kunne være trådt ind som 18. mand, men Hecking ønskede ikke at have danskeren i sin trup.

Bendtner har haft ganske få opture, siden han i sommeren 2014 kom til Wolfsburg. Han havde i begyndelsen svært ved at tilpasse sig den tyske mentalitet, hvor kæft, trit og retning er en del af hverdagen. Ligesom aftaler overholdes og mødetider ikke er noget man ignorerer.

I sommer blev han tildelt ekstra træning forud for sæsonen. Det samme var tilfældet, da han efter julepausen kom retur til Wolfsburg. Siden kom episoden, hvor han lod sig fotografere foran en Mercedes. Den episode tændte et bål, der nærmest har været umulig at slukke i en klub, hvor VW koncernen smider i omegnen af 700 mio. kr. om året.

Ekstra Bladet erfarer, at Nicklas Bendtners mellemmand, Ivan Marko Benes, er rejst til Wolfsburg i bestræbelserne på at udrede trådene mellem parterne.

Benes var også i Wolfsburg for et par uger siden, da angriberen havde dummet sig med fotoet på sin Instagram profil foran en Mercedes.

Det lykkedes ikke i aftes at træffe Ivan Marko Benes.

 

49 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere