Bendtner som van Persie: Fanger vildt dyr på ferie

Nicklas Bendtner er også farlig uden for banen - nu har han fanget en alligator

Nicklas Bendtner følger trenden blandt farlige fodboldspillere og har fanget et farligt dyr (Foto: Mogens Flindt)
Nicklas Bendtner følger trenden blandt farlige fodboldspillere og har fanget et farligt dyr (Foto: Mogens Flindt)

Der er pause i de europæiske ligaer for tiden, og det betyder ferie for de fodboldstjerner, der ikke spiller med ved Copa America eller U21-EM.

Og noget tyder på, at en trend breder sig. De farlige angribere afholder ferier, hvor de jagter farlige dyr.

Tidligere på ugen viste billeder, hvordan Manchester Uniteds hollandske bomber Robin van Persie fangede en haj på sin ferie. (Se van Persies fangst under artiklen)

Nu har vores egen Nicklas Bendtner valgt at gå i samme retning. På Instagram har han postet et foto, hvor han står med en alligator.

- Har fanget min egen alligator i dag, skriver Bendtner på sin profil.

Billedet er allerede nået til udenlandske fodboldmedier, og i Tyskland joker man med, at Bendtner til daglig er 'Torjäger' og nu viser sig som en født jæger.

På engelske medier lægger man mærke til, at Bendtners fangst af en alligator kommer kort tid efter hans joke med, at han gerne ville være statsminister.

Lene G. fik ondt i hjertet over sit barnebarns skuffelse over, at Nicklas Bentner ikke gad give en autograg. Foto: Lars Poulsen/Polfoto nationen Skuffet 9-årig: Bendtner gad ikke give autograf

Nicklas Bendtner er ikke punkt 1,2 eller 3 på Wolfsburgs to-do-liste (Foto: AP) Tysk fodbold Wolfsburgs to-do-liste: Hvor er Bendtner?

Bendtner er i øjeblikket på ferie med en gruppe venner, og han er ikke øverst på to-do-listen hos sportsdirektør Dieter Hecking, der ellers havde første arbejdsdag efter ferien i mandags.

Tyske Bild skrev i mandags, at et af de vigtige punkter i Wolfsburg til gengæld skulle være, om man skal sælge topscorer Bas Dost til Newcastle eller Dortmund, der begge skulle være interesserede.

- Vi er ikke i en situation, hvor vi skal tilbyde eller sælge spillere, sagde Allofs dog.

Bliver Dost solgt rykker Bendtner frem i hierarkiet. I hvert fald ind til en anden angriber bliver købt.

Patrik Carlgren smed sig med vilje, da Danmark pressede hårdt på, og han blev endda opfordret af en holdkammerat til at gøre det (Foto: Lars Poulsen) U21EM Sverige indrømmer trick: Sådan snød vi Danmark

Her fanger Robin van Persie en haj:

23 kommentarer
Vis kommentarer