Bendtner stor-roses i Tyskland

Wolfsburg-træner Dieter Hecking er meget tilfreds med Nicklas Bendtner, som kæmper hårdt mod målmaskinen Bas Dost.

Et sjældent syn; Bendtner scorer i Wolfsburg-trøjen. Til trods for det, får han stor ros af sin træner. (Foto: Michael Probst)
Et sjældent syn; Bendtner scorer i Wolfsburg-trøjen. Til trods for det, får han stor ros af sin træner. (Foto: Michael Probst)

Nicklas Bendtner er som regel på banen, når Wolfsburg spiller, men det er nærmest udelukkende som indskifter, at den danske landsholdsangriber bliver benyttet. Det er der imidlertid en rigtig god forklaring på. I Tyskland konkurrerer Bendtner nemlig med Bas Dost, der har været en af Europas farligste angribere i denne sæson.

Men Bas Dost er lige nu inde i en lille måltørke, hvor det ikke er lykkedes ham at finde vejen til nettet de seneste fire kampe. Kan det være Bendtners chance?

Se også: Bendtner med i Wolfsburg-triumf

Wolfsburgs cheftræner Dieter Hecking er nemlig meget tilfreds med den danske angriber, der gør et godt indtryk på træningsbanen og kæmper hårdt for sin chance.

- Nicklas er tæt på (startopstillingen red.), og han har et godt forhold til sine holdkammerater. Jeg er meget glad for ham, og jeg nyder at se ham konkurrere med Bas Dost, siger Dieter Hecking til den tyske avis Bild.

- Det er klart, at Bas Dost ikke kunne blive ved med at score så mange mål. Men det er ikke kun mål, der tæller for angribere, siger træneren.

Se også: Bendtner glad: Nu er han rigtig 'Lord'

Wolfsburg skal i morgen aften møde Inter i Europa League. Tyskerne har en 3-1-sejr med fra den første kamp. Det ventes, at Nicklas Bendtner kan få chancen for start, da Bas Dost har været lidt småskadet den seneste tid.

Den danske landsholdsangriber har indtil videre kun formået at få netmaskerne til at blafre tre gange denne sæson, siden han kom til klubben i sommer fra Arsenal.

60 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere