Bendtner taget til nåde i Wolfsburg

Skader hos tyskernes profiler lukker danskeren ind i varmen før Europa League-opgøret mod Napoli

Bendtner og Wolfsburg under træningen forud for returkampen mod Napoli. (Foto: SNTV)

Det går op og ned for den gode Nicklas Bendtner i Wolfsburg.

I sidste uge krydrede han et indhop i Europa League-opgøret mod Napoli med at score tyskernes enlige mål i det forsmædelige 1-4 nederlag på eget græs.

Nicklas Bendtner skal af med mere end 80.000 kroner. (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold - 21. apr. 2015 - kl. 09:52 Tysk medie: Så stor er Bendtners bøde

Men allerede i weekenden var den så gal igen, da 'Lord' Bendtner tog fejl af tiden og missede den sidste Wolfsburg-træning før kampen mod Schalke 04 med en time.

Så røg angriberen op på tribunen sammen med en nu meget omtalt bøde på 82.000 kroner.

Men tingene skifter hurtigt i fodboldens verden, og allerede nu er Nicklas Bendtner tilbage i den Wolfsburg-trup, der torsdag skal forsøge at levere mirakler i returkampen i Napoli.

Her må cheftræner Dieter Hecking nemlig undvære de offensive profiler Kevin De Bruyne og André Schürrle, der begge døjer med skader.

- Det giver ingen mening at tage dem med, siger han til Kicker.

Dermed blev der alligevel plads til Nicklas Bendtner på onsdags-flyet til Syditalien, hvor også Luiz Gustavo er med, efter den brasilianske landsholdsspiller er blevet sin skade kvit.

Nicklas Bendtner i en af de alt for få aktioner han har haft i Wolfsburg i denne sæson. Foto: Christian Schroedter Allan Olsen - 21. apr. 2015 - kl. 11:47 Hysterisk straf: Så hjælp dog Bendtner!

I Napoli må Bendtner dog formentlig indstille sig på endnu en tjans som bænkevarmer, mens det ligner en start-plads til det normale førstevalg Bas Dost.

- Den første kamp var skuffende, men vi vil gøre det bedste, vi kan. Det er vanskeligt, men det er ikke umuligt, lyder det optimistisk fra hollænderen.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

29 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere