Bendtner taler ud i fup-interview

Vi har samlet en lang række talestreger fra den danske stjerne gennem tiderne - læs lystigt med her

Den 26. april var en stor dag. Den dag spillede Nicklas Bendtner nemlig fodbold mod selveste Mönchengladbach. (Foto: AP)
Den 26. april var en stor dag. Den dag spillede Nicklas Bendtner nemlig fodbold mod selveste Mönchengladbach. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Tysk fodbold

Ekstra Bladet-gimmick:

Nicklas Bendtner har altid lovet bod og bedring i kølvandet på de skandaler, der har fulgt ham rundt i fodbold-Europa. Hver gang har han dog en tendens til at træde ved siden af.

Tilsat en knivspids fri fantasi har Ekstra Bladet leget med tidligere interviews, de danske medier har lavet med Bendtner og sammensat et interview med angriberen, som det kunne have set ud...

- Jeg har set det hele, prøvet det hele og er klar til noget andet i mit liv. Klar til at være en ansvarlig voksen, og på den måde vil jeg godt være med til at sige, at min ungdom er forbi, siger Nicklas Bendtner.

Okay, det er snyd! Ekstra Bladet har ikke talt med angriberen for nylig. Det er efterhånden et par dage siden, den direkte telefonforbindelse røg til såvel London, Birmingham, Sunderland, Torino og Wolfsburg.

Nicklas Bendtner har flere gange efter sine eskapader talt ud på tv eller i Ekstra Bladet og andre landsdækkende dagblade. Manden har altid lydt overbevisende ansvarsbevidst, ind imellem angerfuld og har såmænd decideret undskyldt og erklæret, at NU sker det aldrig igen!

- I ser mig aldrig vælte ud af en natklub midt i fodboldsæsonen! Det er slut, og man kommer ikke til at se mig i byen på den måde – hverken i København eller andre steder, sagde Nicklas Bendtner til Ekstra Bladet i oktober 2011.

Syg Bendtner gik på restaurant

Halvandet år senere blev han i en salig brandert med et udløbet engelsk kørekort i baglommen knaldet for spritkørsel ved at køre 100 meter mod ensretningen på Gammel Strand i København. Promillen var 1,74 – bøden på 842.000 kroner. Næsten to ugelønninger… Midt i sæsonen!

Vi har valgt at hjælpe Nicklas Bendtner lidt ved at bringe det rigtige interview. Dét, hvor han ikke blot siger det rigtige, men det han i virkeligheden mener! Vi har gravet lidt i arkiverne fra de tidligere ture i skriftestolen og brugt digter-kysen for resten i forhold til manden, vi kaldte Big Ben – selv om han ikke anede, hvad klokken var!

Det fandt Klaus Allofs og Co. i Wolfsburg ud af, da Lord Bendtner valgte at komme en stiv time for sent til den afsluttende træning før en Bundesliga-kamp, og så var der selvfølgelig kun én vej: Ud på tilskuerpladserne. Auf wienerschnitzel!

Wolfsburg-boss: Bendtner må leve med situationen

Senest fik Nicklas Bendtner rasende ondt i (løgn)halsen, da truppen søndag skulle på bustur rundt til 23 fanklubber.

- Det er jo deres egen skyld. Jeg har været uden for truppen to kampe i træk, og som I nok ved, er træk noget af det værste, der findes. De bad om den halsbetændelse, og hvad havde de egentlig forestillet sig: At jeg skulle sidde og rasle 160 km i en bus i den tilstand, udtaler His Lordship efter en søndag, hvor han naturligvis var tvunget til at behandle den sarte hals i selskab med gode venner på en restaurant i byen.

At sygemeldingen var reel nok bevises vel bedst af, at Nicklas Bendtner af hensyn til smittefare undlod at være på Instagram det meste af eftermiddagen. Man ved aldrig, hvordan sådan noget skidt spredes!

Nicklas Bendtner er helt på det rene med, at karrieren – trods to sæsoner retur af kontrakten – højst sandsynligt kommer til at foregå alle andre steder end i Wolfsburg:

- Jeg har sagt ting, der kunne misforstås eller misbruges i en anden retning, end jeg mente dem, og det har været med til at få folk til at tænke på mig som en anden person end den, jeg er. Nogle af de ting har ramt mig senere, men nu genopbygger jeg min karriere og mit liv, og det at flytte, er en god måde at begynde forfra på, understreger Nicklas Bendtner.

Bendtner til FCK - er det nu?

Han erkender, at han nok har skuffet de tyske fans – men hva’ fa’en. Turen går jo nok alligevel snart væk fra de latterligt små biler i VW-staden.

- Jeg vil til gengæld gøre alt, hvad jeg kan, for at leve op til den tillid, som I, mine fans, mine venner og min dejlige familie, viser mig hver dag. Kun det bedste er godt nok til jer, og det har jeg ikke givet jer her på det sidste, erkender Nicklas Bendtner.

Den kommende kontrakt skal dog indeholde en passus om, at bomberen kan få fri, når han får mulighed for at generhverve sit danske kørekort engang i starten af næste forår.

Det er dog uigenkaldeligt slut med de vilde byture, siger den 27-årige:

- Det med at gå i byen er ikke noget, jeg gør synderligt meget mere eller noget, jeg holder meget af. Jeg tænker ikke, at jeg skal ud hver lørdag. Da vil jeg hellere på en loungebar og snakke lidt. Konversere og blive klogere, siger Nicklas Bendtner og tilføjer:

- Der var så mange løgne i de historier. Men jeg vil ikke løbe fra, at det var en vanvittig tid for mig. Der skete så meget i mit liv, og meget af det var negativt.

Hans kreditkort kunne f.eks. ikke belastes ved indkøb af pizzaer, men som han kækt siger:

- Det kender vi vel alle sammen.

Mon ikke!

Bendtner fravalgt igen: Her er Wolfsburgs kedelige grund

Uanset hvad, så er Nicklas Bendtner her lige før landsholdsudtagelsen ikke bleg for at stikke endnu en undskyldning. For en sikkerheds skyld:

- Jeg er helt utrolig ked af det. Jeg beklager dybt at have været en del af disse episoder, der tolkes så voldsomt. Jeg påtager mig fuldt og helt ansvaret for ikke at have trådt ud af begivenhederne, før de gik op i en spids. Fejlen er min, og jeg er utrolig ked af at have skuffet så mange mennesker.

Jamen, det var da ikke dig, der fik Giro 413 flyttet over på DAB-kanalerne…

- Ved du hvad. Jeg er i bund og grund en almindelig mand, men med et ualmindeligt job. Det glemmer jeg ind i mellem, men jeg ved det godt, og derfor skal der ikke lyde nogen som helst undskyldning for, at jeg er blevet hvirvlet ind i disse ting, siger Nicklas Bendtner.

Nicklas Bendtner forventer ifølge Ekstra Bladets kilder, at karrieren fortsætter i en top tre-klub i en af de store ligaer.

Vi har stjålet talestreger fra interviews med Nicklas Bendtner i Ekstra Bladet (2. oktober 2011), Jyllands-Posten (5. juni 2012), Berlingske Tidende (10. november 2013) plus den pressemeddelelse, Nicklas Bendtner sendte ud 16. december 2012.

Her spiller Nicklas Bendtner X-box mod holdkammeraterne

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind