Bendtner ude i kulden - fravalgt til Bayern-brag

- Der er ingen særlig grund. Jeg vælger bare andre angribertyper, forklarer Wolfsburg-træner Dieter Hecking

Nicklas Bendtner ligger langt nede i trænerens kø til angriberpladserne (Foto: All Over Press)
Nicklas Bendtner ligger langt nede i trænerens kø til angriberpladserne (Foto: All Over Press)

For et par måneder siden blev Nicklas Bendtner helten, da Wolfsburg mødte Bayern München i Super Cup’en. Her udlignede den indskiftede dansker kort før tid og scorede også i den sejrsgivende straffesparkskonkurrence.

Se også: Han er tilbage: Bendtner lyner mod Bayern

I morgen må han dog kigge på udefra, når de samme to hold mødes i pokalturneringen. For fjerde kamp i træk har træner Dieter Hecking nemlig valgt andre til sin trup.

- Der er ingen særlig grund. Jeg vælger bare andre angribertyper, sagde han med halvsur mine og trak på skuldrene på en pressekonference.

Se også: Bendtners mareridt fortsætter - på tribunen igen i weekenden

Se også: Wolfsburg-træner: Bendtner har bedt om samtale

Det ser altså ud til, at den danske forward fortsat må kigge langt efter spilletid op til play off kampene mod Sverige om godt tre uger.

Dieter Hecking har ikke lagt skjult på, at Bendtner må finde sig i en plads i køen. Foran ham står leveringsdygtige angribere som Bas Dost, Andre Schürrle og Max Kruse.

Johannes Geis har før haft knopperne fremme, som her i en kamp mod Stuttgart, men dog med et mere fredeligt udfald (Foto: AP) Tysk fodbold - 26. okt. 2015 - kl. 18:08 Denne grufulde tackling baner vej for Højbjerg i Schalke

Det er fjerde gang i træk, Nicklas Bendtner bliver fravalgt til truppen.

10 kommentarer
Vis kommentarer