Bendtner vraget: Så kom første sejr i otte kampe

Dortmund halede ind på Bayern i toppen af Bundesligaen, og Wolfsburg vandt for første gang i otte ligakampe

Julian Draxler kom på tavlen, da Wolfsburg vandt uden Bendtner (Foto: AP)
Julian Draxler kom på tavlen, da Wolfsburg vandt uden Bendtner (Foto: AP)

Dortmund holder sig til i kampen om det tyske fodboldmesterskab, hvis storfavoritterne Bayern München skulle få gummiben i foråret.

Lørdag reducerede Dortmund afstanden mellem de to tophold til fem point, da Dortmund vandt 1-0 hjemme over Hannover 96 på et langskudsmål af Henrikh Mkhitaryan i anden halvleg.

Kort efter målet var Uffe Bech tæt på at komme til en stor mulighed for Hannover, men bolden blev akkurat prikket, før Bech fik sat en afslutning ind, og i stedet ramte danskeren bolden noget forkølet, inden den røg ud over baglinjen.

Tysk fodbold Ny Bendtner-bommert: Smidt ud af truppen igen

Pierre-Emile Højbjerg sad på bænken i hele kampen, da Schalke tabte til Mainz (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Pierre-Emile Højberg i ny skuffelse

I det hele taget havde Uffe Bech og Hannover det svært mod Dortmund, som i store dele af opgøret havde bolden og spillede den kløgtigt rundt, mens Hannover måtte sætte sin lid til kontraangreb, men uden held.

Skadede Leon Andreasen var ikke med hos gæsterne.

Bayern München har mulighed for at udbygge føringen i toppen af Bundesligaen til otte point igen, når holdet søndag møder Augsburg på udebane.

Wolfsburg vandt for første gang i otte bundesligakampe, da holdet hjemme slog Ingolstadt 2-0. Kampen var uden Nicklas Bendtner, der end ikke var i kamptruppen, selv om han så sent som sidste weekend var i startopstillingen.

Ifølge det tyske fodboldmedier Kicker skyldes Bendtners degradering, at hans indstilling ikke har været tilstrækkelig.

Jamie Vardy og Paul Gascoigne mødtes for nylig i Leicester, og de to er vilde med hinanden (Foto: PA) Premier League Legende græder over Premier League-topscorer

Jannick Vestergaard spillede på den defensive midtbane for Werder Bremen, der spillede uafgjort 1-1 hjemme mod Hoffenheim efter to scoringer i kampens første kvarter.

I kampen om Champions League-pladserne i toppen af rækken tabte Hertha Berlin et skridt, da holdet blev besejret 0-2 af Stuttgart. I stedet hoppede Leverkusen op på tredjepladsen med en 2-1-sejr over Darmstadt.

Antonio Cassano i midten havde svært ved at holde fokus i Real Madrid på grund af de mange piger (Foto: AP) Spansk fodbold Væltede mig i piger: Kun fordi jeg var Real-spiller

Vincent Tan har svaret på to af livets store spørgsmål - mange mål og smukke damer (Foto: AP) Premier League Fodboldboss: Sådan får grimme mænd smukke kvinder

Se transferdebatten om Bendtner:

6 kommentarer
Vis kommentarer