Bendtners barske fremtid: Skal træne helt alene

Wolfsburgs cheftræner, Dieter Hecking, virker til at være fuldstændig færdig med danskeren, der igen har trådt ved siden af

Her er Ekstra Bladets sportschefs vurdering af Bendtners barske situation
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Tysk fodbold

Onsdag 16. marts var ikke en dag som alle andre for Nicklas Bendtner. Det var den første dag i det nye liv i Wolfsburg.

En dag, der adskilte sig fra de øvrige, fordi Nicklas Bendtner indtil videre ikke mere skal træne sammen med holdkammeraterne.

Onsdag blev han således indendørs, hvor han brugte tiden på løbebånd og anden træning i klubbens fitnesscenter, da holdkammeraterne gik ud i den friske luft til onsdagens formiddagstræning.

Og der er bestemt ingen udsigt til, at det forandrer sig i fremtiden. På spørgsmålet til Dieter Hecking om, hvordan Nicklas Bendtner kommer til at træne i fremtiden, svarede Wolfsburg-træneren:

- Som han har trænet i dag (onsdag).

Underforstået: Nicklas Bendtner kommer til at træne for sig selv indendørs - og sandsynligvis kun i fitnessrummet. Hecking vil ikke have ham til at træne sammen med holdkammeraterne.

Nedturen total for Bendtner: Nu træner han slet ikke

Der er ikke noget at klappe af for Nicklas Bendtner. Han skal i fremtiden træne alene og ikke sammen med holdkammeraterne. (Foto: All Over Press)
Der er ikke noget at klappe af for Nicklas Bendtner. Han skal i fremtiden træne alene og ikke sammen med holdkammeraterne. (Foto: All Over Press)
 

Nicklas Bendtners eneste kontakt med holdkammeraterne var således før træningen, hvor han fik lov at spise morgenmad sammen med de øvrige Wolfsburg-spillere.

Klubben og Dieter Hecking har fået nok af Bendtner. Da han tirsdag kom 50 minutter for sent til træning, fik træner såvel som sportsdirektør Klaus Allofs nok.

De har givet Bendtner masser af chancer, men nu stopper festen tilsyneladende. Nicklas Bendtners mellemmand, Ivan Marko Benes, har været i Tyskland, men det er uklart, om han har holdt møder med Wolfsburg-toppen.

Hvorom alting er, har Bendtner en indbringende kontrakt – han tjener 22-23 mio. kr. om året. Kontrakten udløber i sommeren 2017, men det ligger fast, at danskeren forsvinder fra klubben til sommer.

Der har ikke været nogen signaler fra Tyskland om, at Wolfsburg her og nu er parate til at ophæve samarbejdet med angriberen.

Han må nok indstille sig på en ensom tid på ’træningsbanen’. Tre måneder kan være længe, når man ser sendt helt ud i Wolfsburg-kulden.

Bendtners undskyldning: Det var vækkeuret

 

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind