Annonce:
Annonce:

Bendtners billeder: Julies bryster, penis-skål og Mercedes-ballade

Nicklas Bendtner har efterhånden fundet mange metoder til at vække opsigt. En af dem han styrer bedst, er hans egen Instagram-profil

Foto på instagram kan give Bendtner store problemer
Annonce:
Følg Fodbold

Når man spiller i Wolfsburg, hvor hovedsponsoren og storaktionæren hedder Volkswagen, en stor del af ens løn kommer fra den gigantiske tyske bilkoncern og det i øvrigt er et krav, at man kører i sponsorens biler, så gør man sig upopulær, når man som spiller lægger et billede op af en Mercedes.

Men det var ikke desto mindre, hvad Nicklas Bendtner gjorde for et par dage siden, efter han var blevet droppet til først weekendens Bundesligakamp og sidenhen klubbens Champions League-kamp onsdag mod Gent.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger kan det foto ende med at give danskeren store problemer. Det skal lægges oveni i en periode, hvor Bendtner er faldet i unåde, fordi han nok engang ikke træner godt nok, og ikke har grebet chancen, når han er startet inde.

Julie Zangenberg og Nicklas Bendtner på den røde løber (Foto: Mogens Flindt)
Julie Zangenberg og Nicklas Bendtner på den røde løber (Foto: Mogens Flindt)
 

Annonce:

Og så er det ikke engang første gang, at de sociale medier har givet danskeren problemer i Wolfsburg. Sidste år kom han i unåde, da en ven lagde et billede op af Bendtner, der var med ude og spise på restaurant. Det er dog som sådan ikke noget galt i, men danskeren havde meldt sig syg til et Wolfsburg fan-arrangement.

- Han forsikrede mig om, at der var tale om et gammelt billede, som en ven havde uploadet. Selvom jeg har været politimand, stoler jeg på mine spillere.

- Nicklas var helt sikkert syg, og lægen sendte ham hjem, sagde Dieter Hecking dengang.

Senest er danskeren rygtet til kinesisk fodbold. Det har Bendtner dog ikke reageret på endnu via sin Instagram-profil, hvor der ellers flyder over med skøre, vanvittige og grænseoverskridende fotos.

I dag holder Wolfsburg pressemøde forud for weekendens kamp mod Hertha Berlin. Her bliver vi formentlig klogere på, hvad konsekvenserne bliver for Nicklas Bendtner.

Indtil da har vi samlet en perlerække af den danske landsholdsangribers mest kontroversielle billeder og kommentarer her.

Annonce:

Formsvag? Kan Jordan dunke?, spurgte Nicklas Bendtner som svar på den kritik af hans form, klubbens træner Dieter Hecking kom med, da danskeren mødte op efter vinterpausen, og som Ekstra Bladet skrev om her.

I den mere kærlige ende lagde danskeren dette billede op af kæresten Julie Zangenberg, og der er et lille udkig til skuespillerindens venstre bryst.

Bendtner som tragikomisk speedo-syn, skrev Ekstra Bladet tilbage i 2013, da angriberen valgte at dele dette særprægede syn med sine Instagram-følgere.

Ikke alle har naturlig pels, bemærker Bendtner og delte dette lettere fjollede billede.

Høj cigarføring! Bendtner deler gerne ud af sig selv, når han er på ferie. Her med god fed cigar.

- Jeg kan ikke gå rundt og opføre mig på en måde, så alle danskere bliver tilfredse. Altså, jeg ryger cigar af og til. Hvis jeg har lyst til det, så er det det, jeg gør, har Nicklas Bendtner sagt.

Annonce:

Normalt er kælenavnet Lord, men i anledning af Super Bowl bragte Bendtner dette supermands billede af sig selv.

Med henvisning til filmen 'Cruel Intensions' (på dansk Sex Games), fortalte Julie Zangenberg og Nicklas Bendtner, at de var flintrende ligeglade med, hvad andre tænkte om dem.

Der skal også træning til engang i mellem, så det ikke kun går på i useriøse øjeblikke. Her en aktiv stund på løbebåndet efter sidste sæson.

Wolfsburg vandt den tyske pokalturnering sidste år, og derfor skulle det fejres. Denne gang dog i en rigtig Wolfsburg-bil.

Lord som statsminister? Husk dit kryds opfordrede danskeren til, da der var valg i juni.

Julie Zangenberg er også 'ofret', når Bendtner deler ud af sit privatliv. Her er hun iklædt angriberens underbukser, jakke og høretelefoner.

Annonce:

Sammen med sin tidligere kæreste TV-baronesse Caroline Fleming, har Nicklas Bendtner fået en søn. Han hedder selvfølgelig Nicholas Bendtner.

Og så måske det meste berømte billede af dem alle. Bendtner helt nøgen med kun Julie Zangenbergs BH til at dække kønsdelene. Et billeder der i den grad er gået viralt for danskeren.

Bendtner gav lokale drenge vild oplevelse

Bendtners frække sommerudsigt

Bendtner som tragikomisk speedo-syn

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: