Bendtners klare besked til Wolfsburg: Jeg bliver her!

Den danske landsholdsspiller har ingen planer om at forlade den tyske topklub på trods af manglende spilletid

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Tysk fodbold

Nicklas Bendtners tid i Wolfsburg har været alt andet end en succes, siden danskeren tiltrådte i den tyske klub sidste sommer.

Der var store forventninger både fra Bendtner selv og Woflsburg, men den danske landsholdsspiller har ikke grebet chancen og har for det meste siddet på bænken - eller endda på tribunen.

Den 27-årige angriber har også skabt problemer for sig selv ved at komme en time for sent til et taktikmøde - noget som han også blev straffet for.

Stædig Bendtner til fans: Vi ses efter sommerferien!

Det virker derfor ikke til, at Bendtner har en lys fremtid i den tyske topklub, der ifølge tyske medier meget gerne vil af med den løntunge dansker. Men Bendtner har ikke selv planer om at forlade Wolfsburg.

- Jeg vil gerne blive i Wolfsburg, hvor jeg har kontrakt to år endnu. Jeg er sikker på, at det er den rette klub for mig. Det har været en fantastisk sæson, hvor jeg har udviklet mig som person og spiller, siger danskeren til Bild Sport.

- Selvfølgelig ville jeg gerne have spillet en større rolle på holdet, men jeg ser meget frem til den nye sæson, hvor det også står på Champions League.

Nu starter pokerspillet om Bendtners fremtid

Ifølge de tyske medier har Bendtner ikke et særligt godt forhold til klubbens træner Dieter Hecking - men det afviser angriberen.

- Det er ingen problemer mellem os. Han har gjort det super godt for holdet, siger danskeren.

Landsholdsspilleren lader tilmed vide, at han og kæresten Julie Zangenberg nyder ferien i det amerikanske - nærmere betegnet Miami og Californien - men Wolfsburg-spilleren havde da tid til opfordre danskerne til at huske at bruge deres stemmeret i dag til Folketingsvalget.

Og hvis du stadig er tvivl om, hvor krydset skal sættes, har Bendtner et godt bud.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+