Bendtners ørkenvandring fortsatte mod Poulsens Leipzig

End ikke i den tyske pokalturnering, mod Yussuf Poulsens upåagtede RB Leipzig, var der mere end 10 minutters spilletid til Nicklas Bendtner

Selv de mest jubeloptimistiske Bendtner-fans må spørge sig selv, hvad danskeren har tænkt sig at stille op med den karriere, der, det sidste lange stykke tid, er gået fra skidt til værre i en ørkenvandring efter spilletid.

I pokalkampen mod RB Leipzig på Red Bull Arena havde Bendtner, endnu en gang, indtaget den alt for vante plads på bænken. Herfra kunne han se et Wolfsburg-mandskab, der, i første halvleg, bestemt ikke gjorde et voldsomt stort nummer ud af at understrege forskellen mellem toppen af 1. og midten af 2. Bundesliga.

Det var Leipzig, der på uimponeret vis først kom til store chancer ved både Forsberg, Klostermann og Damari, mens Yussuf Poulsen hele tiden var med i spillet.

Hollandske Bas Dost har virkelig fundet vejen til netmaskerne - men han var faktisk på vej hjem til Holland, kort før han slog igennem i Bundesligaen. (Foto: AP/Frank Augstein) Tysk fodbold Bendtners konkurrent: Havde nær forladt Wolfsburg

Sad Bendtner og frygtede endnu en Bas Dost-opvisning, var det uden grund.

Først efter 21 minutter og et solo-mål af Daniel Caligiuri, begyndte Wolfsburg at live op.

Herefter havde både Bas Dost, Kevin de Bruyne og André Schürrle chancer for mål, men det blev ved en 1-0-føring til Wolfsburg ved pausen.

I anden halvleg overtog Wolfsburg styringen, mens dampen gik af Leipzig.

Yussuf Poulsen kom til et par chancer, men var ikke skarp, og trods løse Leipzig-forsøg overtog Wolfsburgs offensive midtbane, repræsenteret ved Schürrle og en god Kevin de Bruyne, kampen.

Tysk fodbold 'Lord' Bendtner: Jeg fatter det ikke

Derfor fik Bendter igen kun de sidste knap 10 minutter i en rutinepræget Wolfsburg-sejr, der blev cementeret med Timm Kloses hovedstød til 2-0 efter 57 minutter i en trist anden halvleg.

Yussuf Poulsen spillede hele kampen for RB Leipzig, men imponerede ikke efter pausen.

Og Nicklas Bendtners ørkenvandring fortsætter i Wolfsburg.

Du kan se målene fra Wolfsburg-sejren her:

4 kommentarer
Vis kommentarer