Bendtners rival i bizart bommert: Glemte en halv million

Det er ikke kun Nicklas Bendtner, der dummer sig i Wolfsburg. Danskerens konkurrent Max Kruse glemte en kæmpe poker-gevinst i en taxa - og nu bliver han også straffet af Bundesliga-klubben for sin fadæse

Danske Nicklas Bendtner har lavet en del negative overskrifter i Wolfsburg. Men nu er det holdkammerat og rival max Kruse, der har overtaget den tvivlsomme rolle. (Foto: Alloverpress)
Danske Nicklas Bendtner har lavet en del negative overskrifter i Wolfsburg. Men nu er det holdkammerat og rival max Kruse, der har overtaget den tvivlsomme rolle. (Foto: Alloverpress)

Forestil dig, at du vandt lidt over en halv million?

Umiddelbart vil vi tro, at du ville bliver ovenud lykkelig for gevinsten. Om mon ikke, du også at ville gøre en stor del ud af ikke at slippe sedlerne ud af syne efter din store bedrift.

Wolfsburg-angriberen Max Kruse var sikkert også i højt humør, da han tilbage i oktober sidste år havde vundet 75.000 euro (560.000 danske kroner red.) i en pokerturnering i Berlin dagen efter en Bundesliga-sejr over Hoffenheim.

Men man kan ikke argumentere for, at han var særlig god til at passe på sin store gevinst.

Sportsavisen Bild afslørede i sidste uge, at Nicklas Bendtners angrebsrival dummede sig gevaldigt, da han glemte sin præmie i taxaen på vej hjem!

Kruse ringede straks til politiet, men pengene var pist væk - og så måtte den tyske landsholdsspiller mødte op til træning i Wolfsburg søndag formiddag en halv million fattigere. 

Se også: Bendtner-afbud en kæmpe joke!

Men tyskerens bankonto kommer til at lide endnu mere.

Bild skriver mandag, at klubbens sportschef Klaus Allofs og cheftræner Dieter Hecking mødtes med spilleren, hvor sagen blev drøftet, og her blev det afgjort, at Kruse skal betale 25.000 euro (185.000 kroner) i bøde for sin skødesløse opførsel.

Dermed løber angriberens bommert op i små 750.000 kroner.

- Vi har forklaret ham, hvordan vi forventer, at vores spillere opfører sig. Jeg håber, at han har læst noget af denne oplevelse og vil ændre sig, sagde Allofs til det tyske magasin Kicker.

27-årige Max Kruse har været foretrukket som holdets angriber i denne sæson, hvor han har bidraget med ni scoringer og fem assist i alle turneringer.

14 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere