Bendtners rival lagt på is af chefen

Wolfsburgs træner Dieter Hecking er ikke glad for Nicklas Bendtners angrebsrival Bas Dost i disse dage. Han er så utilfreds, at han har valgt at boykotte hollænderen de næste tre dage

Bendtners rival Bas Dost er kommet i problemer i Wolfsburg. (Foto: Alloverpress)
Bendtners rival Bas Dost er kommet i problemer i Wolfsburg. (Foto: Alloverpress)

En Wolfsburg-angriber, der viser attitude-problemer og har fået klubbens træner på nakken.

Det første navn, der nok ville falde de fleste ind, er danske Nicklas Bendtner, der er kendt for at skabe negativ opmærksomhed om sig selv.

Men denne gang er det ikke Bendtner, der har dummet sig. Nej, denne gang er det danskerens angrebsrival Bas Dost, der har sat sindene i kog hos sin træner.

Bas Dost blev udskiftet efter 46 minutter i Champions League-opgøret mod CSKA onsdag aften til fordel for Bendtner, da træner Hecking slet ikke havde været tilfreds hollænderens indsats.

Dost var dog på den anden side meget utilfreds med sin udskiftning - så utilfreds, at han åbenbart de tre efterfølgende dage havde surmulet til træning op til opgøret mod Hertha Berlin.

Bendtner-afløser sikrer sen Wolfsburg-sejr

Den hollandske angriber startede da også på bænken lørdag eftermiddag, hvor Bendtner fik chancen fra start for første gang for Woflsburg i denne sæson. Danskeren måtte dog se Dost score begge mål i 2-0-sejren, da den langlemmede angriber garnede i de 20 minutter, han fik på banen.

Men hvis Dost havde forventet ros fra træner Hecking efter opgøret, blev han slemt skuffet.

Tværtimod langede Wolfsburg-chefen kraftigt ud efter Dost - og såede tvivl om hollænderens fremtid i klubben.

- Sådan som han i de seneste dage har løbet rundt - det går slet ikke. Han opførte sig, som om man lige havde taget hans legetøj fra ham. Det er ren egoisme - og han skal tænke over sin attitude. Jeg vil ikke snakke med ham i de næste tre dage - lige præcis sådan han opførte sig over for holdet de seneste tre døgn, siger Hecking ifølge Die Welt og tilføjer:

- Så må vi vurdere, om det er en god idé at gøre dét, om vi skal snakke om det eller om han skal gå ud i medierne og snakke om hans frustrationer. Hvis han tror, at det sidste er vejen frem, så er han ikke i den rette klub, udtaler Hecking.

Wolfsburg-chef kritiserer Bendtners konkurrent: Egoist!

Wolfsburg-træneren tilføjede, at Bendtner havde trænet godt den seneste tid, og dermed fortjente danskeren også at starte inde mod Hertha.

Wolfsburg møder Bayern München i Bundesligaen tirsdag aften - det bliver spændende at se, om det bliver med Dost eller Bendtner i startopstillingen.