Annonce:
Annonce:

Bendtners tidligere boss får sparket

Dieter Hecking er færdig som cheftræner i Wolfsburg efter en elendig åbning på sæsonen

Her sender Bendtner Dieter Hecking i historiebøgerne med sin sin afgørende træffer i den tyske Super Cup i 2015. (TV: AP TV)
Annonce:
Følg Fodbold

Dieter Hecking er færdig som cheftræner i Wolfsburg. Det meddeler den tyske bundesligaklub på sin hjemmeside, efter at flere tyske medier mandag har berettet om fyringen.

Wolfsburg skriver, at parterne mandag eftermiddag blev enige om, at Dieter Hecking stopper, ligesom tilfældet også er for assistenttræneren Dirk Bremser.

- Naturligvis er jeg skuffet, men det hører med til at være træner i denne branche, at man må forvente en separation, når succes udebliver. Det var desværre tilfældet for os.

- Jeg ville gerne fortsætte med at arbejde med holdet og føre det tilbage til succes, men jeg respekterer klubbens beslutning, siger Dieter Hecking i en meddelelse på Wolfsburgs hjemmeside.

Annonce:

Wolfsburg ligger på 14.-pladsen i Bundesligaen efter en sæsonstart, der har givet en sejr, tre uafgjorte kampe og tre nederlag. Dermed har den ambitiøse tyske klub blot skrabet seks point sammen i sæsonens første syv kampe.

Dieter Hecking ses her under fejringen af pokaltriumfen i 2015. Mandag blev tyskeren fyret som træner i Wolfsburg. (Foto: AP)
Dieter Hecking ses her under fejringen af pokaltriumfen i 2015. Mandag blev tyskeren fyret som træner i Wolfsburg. (Foto: AP)

Bendtner sikrede ham triumf
52-årige Hecking har stået i spidsen for Wolfsburg siden begyndelsen af 2013, og han vandt den tyske pokalturnering med klubben i 2015.

Året efter var der så succes i den tyske Super Cup, da man her slog Bayern München. Denne triumf blev grundlagt af blandt andre Nicklas Bendtner, som scorede det afgørende mål på straffespark i finalen.

Den danske angriber, der fik kontrakten med Wolfsburg ophævet i april, nåede dog aldrig at blive en af Heckings favoritter, og de to havde deres kampe undervejs i danskerens tid i klubben.

Nu er det så Hecking, der må opgive kampen om at få Wolfsburg tilbage på rette spor. Hans sidste opgør i spidsen for klubben blev søndagens 0-1-nederlag til RB Leipzig og Yussuf Poulsen, der modsat Hecking og dennes tropper har haft en fabelagtig begyndelse på sæsonen.

Annonce:

- Som træner er man altid ansvarlig for alt, hvad der sker. Vinder du ikke kampe, så har du ikke noget argument, lød det ifølge AFP fra Dieter Hecking efter Wolfsburg nederlag søndag.

Nicklas Bendtners tidligere klub meddeler, at dennes U23-træner, Valerien Ismael, midlertidigt tager over.

Hecking er den tredje træner i Bundesligaen, der må forlade jobbet i denne sæson. Werder Bremen skilte sig 18. september af med Viktor Skripnik, og Bruno Labbadia stoppede kort efter som cheftræner i Hamburger SV.

Kom helt tæt på: Derfor havnede Bendtner i Forest

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: