Brandvarm dansker hyldet: - Han er en maskine

Yussuf Poulsen høvler mål ind på samlebånd i det tyske denne sæson, og holdkammeraterne elsker det

Yussuf Poulsen høster massevis af ros fra Leipzig-holdkammeraterne. Foto: Ritzau Scanpix
Yussuf Poulsen høster massevis af ros fra Leipzig-holdkammeraterne. Foto: Ritzau Scanpix

Ikke én, heller ikke to, men hele tre gange bragede Yussuf Poulsen kuglen i målet, da han lavede sit første Bundesliga-hattrick for RB Leipzig i weekenden. Den famøse Redbull-klub satte således Hertha Berlin godt og grundigt på plads med 5-0, og Poulsen er nu oppe på 15 Bundesliga-mål i denne sæson.

Den brandvarme skarpretter, der efter kampen kunne tage kampbolden med hjem til sin gravide kæreste, kan mandagen derpå også nyde godt af flatterende gloser fra flere holdkammerater og cheftræneren.

- Med eller uden bolden - han er en maskine. Han yder et fantastisk stykke arbejde for os, siger holdkammerat og anfører Willy Orban ifølge bundesliga.com, mens den østrigske landsholdsspiller Kevin Kampl også er imponeret af sin danske makker.

- Han er i blændende form for tiden.

Yussuf Poulsen kom til den storsatsende klub i Tyskland tilbage i 2013. Dengang lå klubben i landets tredjebedste række. Siden har det været vekslende med spilletid, og spillere som Timo Werner og Emil Forsberg har tiltrukket sig mest spalteplads i forreste geled.

I denne sæson tyder det til gengæld på, at den danske landsholdsangriber for alvor skal regnes som en del af klubbens tungeste skyts.

- Endelig får han den anerkendelse, han fortjener. Jeg er virkelig glad på hans vegne, siger træner Rangnick, der heller ikke kunne skjule sin begejstring for holdets indsats, som han kaldte 'den bedste i sæsonen'.

Yussuf Poulsen er fire mål efter Robert Lewandowski, der umiddelbart kan tage topscorertitlen for tredje gang på fire sæsoner for sin klub Bayern München.

Hvis danskeren formår at sætte sig på topscorertronen, vil han komme i en fornem klub med Ebbe Sand. Han kunne nemlig i sæsonen 2000-2001 lade sig prise som delt topscorer i Bundesligaen som den første og eneste dansker nogensinde.

Yussuf Poulsen scorede tre gange mod Hertha Berlin. Foto: Ritzau Scanpix Tysk fodbold Bedste dansker i 16 år: Yussuf overgår Brøndby-helt med vildt målshow

Jonas Wind filmede efter dommer Mads-Kristoffer Kristoffersens vurdering, og Ekstra Bladets fodboldkommentator, Stig Tøfting, mener godt, at udvisningen af FCK-angriberen kan forsvares. Foto: Jens Dresling Superligaen 'Tøffe' om kontroversiel FCK-udvisning: - Skandale hvis den omstødes

Fremtidens Brøndby handler om flere egenproducerede spillere på Superligaholdet, men det handler også om dyrere profiler i stil med Hany Mukhtar. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Sådan bliver fremtidens Brøndby

16 kommentarer
Vis kommentarer