Bremen bekræfter millionbud på Delaney

Werder Bremen bekræftet et stort bud på Thomas Delaney fra Premier League, men danskeren bliver i Bundesliga-klubben

Den danske midtbanespiller Thomas Delaney var dominerende i Superligaen for FC København, og i foråret slog han fast, og han også kan være afgørende på en større scene. Delaney havde således en stor andel i, at Werder Bremen i løbet af foråret kravlede fra de nederste pladser i Bundesligaen og op omkring Europa League-feltet.

Det har af gode grunde ikke gjort interessen mindre for den danske landsholdsspiller. Tidligere på ugen kunne Bild fortælle, Premier League-oprykkerne fra Brighton Albion stod klar med 90 millioner kroner for den tidligere FCK-spiller.

Dette bekræftes nu af Werder Bremens manager Frank Baumann.

- Der var et tilbud, men det var slet ikke en mulighed for os. Vi har positioneret os meget klart. Et salg af Thomas er ikke et tema, og det vil det heller ikke blive fremadrettet, siger Frank Baumann til Bild.

Han fastslår, at beslutningen er truffet i fuld overensstemmelse med Thomas Delaney, som ligeledes har et ønske om at blive i Werder Bremen.

- Vi har diskuteret det hele med Thomas. Alt har været åbent, siger Werder Bremen-manageren.

Thomas Delaney har kontrakt med Bundesliga-klubben frem til sommeren 2021.

Se også: Transferdrama: Fire kæmpeklubber klar med giga-bud på stjerne

Se også: Så skete det: Første FCM-spiller til Brentford

Se også: Glad for Danmark: Bruninho åben for Superligaen

Cristiano Ronaldo er trist og vil efter otte succesrige sæsoner væk fra Real Madrid. Årsag: En verserende skattesag. Foto: Daniel Ochoa de Olza / AP Sport og Spil Bag om Ronaldo-balladen: Derfor vil han væk - og her er mulighederne

13 kommentarer
Vis kommentarer