Bundesliga-dansker ude resten af sæsonen

Kantspilleren Uffe Bech har været uheldig med en skade igen. Han har formentlig spillet sidste kamp i sæsonen

Uffe Bech er færdig for sæsonen. (Foto: All Over Press)
Uffe Bech er færdig for sæsonen. (Foto: All Over Press)

Den danske offensivspiller Uffe Bech har overrevet en sene i venstre knæ, og det kommer formentlig til at holde ham ude i resten af sæsonen for Hannover 96.

Det tyske fodboldmagasin Kicker skriver, at danskeren "er ude af spillet i længere tid". Der resterer blot en måned af Bundesliga-sæsonen.

Det er en specialist i Augsburg, der har undersøgt danskeren. Han har i forvejen haft rigeligt med skadesproblemer i denne sæson, og derfor har han kun nået at få spilletid i 11 ud af 29 bundesligakampe samt én pokalkamp. Det har ført ét mål med sig.

Af disciplinære årsager blev Uffe Bech i efteråret smidt på reserveholdet i en periode, hvor Hannover spillede fem ligakampe.

Uffe Bech kom til den tyske klub fra FC Nordsjælland forud for sæsonen. Når han bliver klar til at spille igen, bliver det formentlig i Tysklands næstbedste fodboldrække.

Hannover ligger sidst med fem spillerunder tilbage, og holdet skal hente mindst fire sejre for at have en chance for at redde livet i rækken.

Andreas Christensen og Gladbach havde ikke deres bedste dag i Bundesligaen. (Foto: AP/Matthias Schrader) Tysk fodbold Skidt danskerdag i Bundesligaen: Nederlag til Vestergaard og AC

Uffe Bech i aktion mod Hertha Berlin i efteråret. (Foto: All Over Press) Tysk fodbold Uffe Bech og Hannover drillede tophold i Bundesligaen

0 kommentarer
Vis kommentarer