Bundesliga-spiller i bedring efter voldsom ulykke

Paderborns Christian Strohdiek har det efter omstændighederne godt, selv om han tidligere på ugen var involveret i en trafikulykke

Christian Strohdiek (tv.) er i bedring efter en voldsom trafikulykke. (Foto: AP)
Christian Strohdiek (tv.) er i bedring efter en voldsom trafikulykke. (Foto: AP)

Forskrækkelsen har formentlig været stor hos SC Paderborn mandag. Kort efter Wolfsburg-spilleren Junior Malanda´s tragiske bilulykke fik klubben meddelelse om, at Christian Strohdiek havde været involveret i en voldsom ulykke på den tyske motorvej nær Paderborn.

Bundesliga-spilleren kørte i sin Jaguar med sin mor som passager, da en bil pludselig trak ind foran dem. I høj fart måtteChristian Strohdiek undvige, og ramte en lastbil, inden bilen blev slynget ind i autoværnet. Hele seks biler forulykkede ved episoden.

Se også: Reus-forlængelse giver Dortmund et boost

Nu er der dog godt nyt omkring Strohdiek. Spilleren er i bedring, og gennemgår i øjeblikket flere undersøgelser på et nærliggende hospital. På Twitter understreger han dog, at situationen går i den rigtige retning:

- Jeg vil gerne sige mange tak til alle de, der har skrevet til mig efter ulykken. Min mor og jeg har det efter omstændighederne godt. Mange tak til min skytsengel for at redde os, skriver Paderborn-spilleren.´

SC Paderborn bekræftede ulykken på sin hjemmeside, men har ikke kommenteret denne yderligere.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere