Bundesliga-stjerne ude med blodprop

Dortmunds serbiske forsvarsbrød Neven Subotic er ude med en blodprop i armen. Nu venter en længere pause

Dortmund må undvære forsvarsstjernen Neven Subotic i resten af sæson. En grim blodprop holder ham ude af spillet. (Foto: AP/Martin Meissner)
Dortmund må undvære forsvarsstjernen Neven Subotic i resten af sæson. En grim blodprop holder ham ude af spillet. (Foto: AP/Martin Meissner)

Dortmund kan glæde sig over, at de for alvor har taget kampen op mod Pep Guardiolas ellers så uovervindelige Bayern München i Bundesligaen i denne sæson. De kan til gengæld ikke glæde sig over det, der netop er sket for en af klubbens store spillere.

Det serbiske forsvarsjern Neven Subotic er nemlig dømt ude for resten af sæsonen. Årsagen er en blodprop i armen. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Det er en forfærdelig nyhed, der har ramt Dortmund, som ellers har rigeligt at se til med kommende Europa League-kvartfinalekampe mod Liverpool og en gulddyst med mægtige Bayern München i ligaen.

Tilbageblik til 2014, hvor der var liv og glade dage i Wolfsburg, da Bendtner skrev under på en treårig kontrakt med klubben. (Foto: Polfoto) Tysk fodbold Bendtner kæmper om millioner efter fritstilling

Heldigvis er der udsigt til, at serberen igen kommer til at spille på et tidspunkt.

- Jeg har det efter omstændighederne fint. Jeg kan træne for mig selv, og når jeg vender tilbage igen for fuld styrke, vil jeg være i bedre form end nogensinde, siger Subotic til Dortmunds hjemmeside.

Det er ikke meget spilletid, det er blevet til for Subotic hidtil i sæsonen. Han har kun været på banen 11 gange, seks gange i Bundesligaen og fem gange i Europa League.

Dortmund  møder lørdag Werder Bremen og danske Jannik Vestergaard i Bundesligaen. Dortmund ligger nummer to, fem point efter Bayern, mens Werder Bremen ligger nummer 14.

0 kommentarer
Vis kommentarer