Bundesliga-talent suspenderet: Valgte forkert madpakke

Werder Bremens 20-årige angriber Melvyn Lorenzen havde i weekenden gode chancer for at spille sin sjette Bundesliga-kamp, men en baguette kom i vejen

Jannik Vestergaards holdkammerat Melvyn Lorenzen valgte den forkerte frokost forrige weekend. (Foto: AP)
Jannik Vestergaards holdkammerat Melvyn Lorenzen valgte den forkerte frokost forrige weekend. (Foto: AP)

Om få år kan Mevlyn Lorenzen meget vel være en af de helt store og mest anerkendte angribere i tysk fodbold.

For den 20-årige Werder Bremen-spillers talent er uomtvisteligt, hvilket det faktum, at han trods sin unge alder allerede står noteret for fem kampe og en enkelt scoring i Bundesligaen, vidner om på bedste vis.

Men skal den videre færd mod toppen fortsætte, er det nødvendigt, at Lorenzen ikke spænder ben for sig selv og spolerer sine chancer. Som han gjorde det i forrige weekend.

Her skulle Jannik Vestergaards unge holdkammerat optræde for Werder Bremens U23-mandskab, der skulle på visit i Erfurt i den tredjebedste tyske række.

Se også: Dansk selvmål sætter Manchester City i gang
Det kom Lorenzen imidlertid aldrig til. Længe inden kampstart var han suspenderet af sin egen træner Thomas Eichin, som ikke mente, at angriberen havde givet ham noget andet valg.

Årsagen hertil er ganske opsigtsvækkende og kan virke direkte harmløs. En simpel sandwich satte således en stopper for Lorenzen. Det skriver tyske Bild Zeitung.

Talentet måtte vinke farvel til spilletid for en stund på grund af, at han havde medbragt en stor baguette som madpakke, da Werder-truppen var mødtes ved bussen forud for afgang til udekampen.

Det blev for meget for træner Eichin, der ikke havde i sinde at spise brød til. Den medbragte proviant sendte et helt forkert signal, indikerede han.

- Det ernæringsmæssige spiller en vigtig rolle for Werder Bremen, som træneren senere udlagde teksten over for Bild, da han skulle sætte ord på suspenderingen.

Se også: Engelsk optur: Hælaflevering sikrer United-sejr mod Bendtner
Og man må håbe for Lorenzen, at sandwichen smagte udsøgt. For skæbnen ville, at spilleren kunne være blevet aktuel for førsteholdet selvsamme lørdag, da Werder Bremen-topscorer Aron Johansson blev skadet kort før Bundesliga-kampen mellem den nordtyske klub og Bayer Leverkusen.

Her ville Lorenzen ifølge Bild Zeitung have stået forrest i køen til at tage amerikanerens plads i truppen. Men da det 20-årige talent altså var faldet i unåde, blev det i stedet Marcel Hilßner, som fluks måtte forlade U23-mandskabet i Erfurt og i stedet vende retur til Bremen i bil.  

Hilßner fik en god halv time på banen, men indsatsen lod angiveligt meget tilbage at ønske. Akkurat som resultatet, hvis man da har sympatier for Werder Bremen.

Jannik Vestergaard og holdkammeraterne tabte 0-3 på hjemmebane, alt imens reserverne også led nederlag, da de blev slået 2-1 i Erfurt.

30 kommentarer
Vis kommentarer