Bundesliga-topscorer? Dansk måltyv banker nye kasser ind

Den danske landsholdsspiller er oppe på 12 sæsonmål i Bundesligaen efter to scoringer mod Stuttgart

Yussuf Poulsen med to nye kasser. Foto: Ritzau/Scanpix/Sebastian Gollnow
Yussuf Poulsen med to nye kasser. Foto: Ritzau/Scanpix/Sebastian Gollnow

Danske Yussuf Poulsen fortsætter med at demonstrere målfarlighed i den tyske Bundesliga i fodbold.

Landsholdsspilleren var med to scoringer stærkt medvirkende til, at hans klub, RB Leipzig, på udebane besejrede Stuttgart med 3-1 lørdag eftermiddag.

Poulsen scorede det første og tredje mål for Leipzig, der fortsat ligger på fjerdepladsen i Bundesligaen.

Den første træffer faldt allerede efter seks minutter og var langt fra et af de sværeste mål, som den 24-årige angriber har scoret i sin karriere.

Holdkammeraten Timo Werner slap fri ved baglinjen og sendte bolden fladt ind foran mål, hvor tre Stuttgart-forsvarere stod i vejen for hinanden.

Ingen formåede at sparke kuglen væk, og så havnede den i stedet for fødderne af Poulsen, der scorede fra et par meters afstand.

BUNDESLIGAENS TOPSCORERLISTE
14 mål - Luka Jovic
13 mål - Robert Lewandowski
13 mål - Marco Reus
12 mål - Yussuf Poulsen
12 mål - Paco Alcacer

Yussuf Poulsen med to scoringer mere, så nu er han næsten Bundesliga-topscorer. Foto: Sebastian Gollnow/Ritzau Scanpix
Yussuf Poulsen med to scoringer mere, så nu er han næsten Bundesliga-topscorer. Foto: Sebastian Gollnow/Ritzau Scanpix
 

Føringen holdt dog ikke længe. Stuttgarts angrebsveteran Mario Gomez headede på mål, men bolden ramte Leipzigs Willi Orban på armen, og dommeren dømte straffespark efter at have genset situationen på video.

Steven Zuber sørgede for udligningen fra 11-meter-pletten.

En tiltrængt succesoplevelse for den kriseramte storklub, der kun havde fået et point ud af de seks foregående bundesligakampe.

Men gæsterne genetablerede føringen midt i halvleg, da Marcel Sabitzer krøllede et direkte frispark helt op i målhjørnet, og kort efter scorede Poulsen på ny.

Den hurtige dansker blev sendt af sted i venstre side, og da Stuttgart-keeper Ron-Robert Zieler kom ud imod ham, trillede han sikkert bolden over i det lange hjørne.

Yussuf Poulsen er nu på fjerdepladsen på Bundesligaens topscorerliste med sine 12 sæsonmål. Den førende på listen, Frankfurts Luka Jovic, har scoret 14 gange.

Simon Kjær har haft den største indtjening i karrieren, men landsholdsanførens position som lønkonge er truet af Christian Eriksen. Foto: Lars Møller. Sport og Spil Alle VM-heltenes lønninger: Han tjener mest på landsholdet

Viktor Axelsen var overraskende i problemer og tabte 2.sæt 21-8 til en hollænder, men Danmark er alligevel klar til EM-finalen. Foto: AP Badminton Klar til guldbrag: Viktor i overraskende problemer

Jakob Fuglsang åbner sæsonen med at vinde bjergtrøjen. Foto: Tariq Mikkel Khan Cykling Super-start: Fuglsang øverst på podiet  

4 kommentarer
Vis kommentarer