Bundesligaklub jagter uheldig U21-dansker

Uffe Bech kan være på vej til bundesligaklubben Hannover 96, hvor han i så fald kan se frem til at blive holdkammerat med Leon Andreasen

Uffe Bech er på vej væk fra FC Nordsjælland. Kantspilleren var sidste sæson tæt på et skifte til Mainz, men nu er en anden bundesligaklub - Hannover ude efter ham. (Foto: Jens Dresling)
Uffe Bech er på vej væk fra FC Nordsjælland. Kantspilleren var sidste sæson tæt på et skifte til Mainz, men nu er en anden bundesligaklub - Hannover ude efter ham. (Foto: Jens Dresling)

Uffe Bech er med stor sandsynlighed tabt for FC Nordsjælland i sommerens transfervindue.

Kantspilleren, der scorede 10 mål i denne sæson, kan stå foran et skifte til bundesligaklubben Hannover 96. 

Efter hvad Ekstra Bladet erfarer via tyske pressekilder har den tyske klub kastet følehornene ud efter danskeren. Klubben er netop på jagt efter en hurtig, pågående og udfordrende kantspiller. Og i det regnestykke passer Uffe Bech perfekt ind.

Uffe Bech håber på, at udenlandske klubber får øjnene op for ham ved sommerens U21-EM. (Foto: Jens Dresling) FC Nordsjælland Bech uvis om FCN-fremtid: Vil vise mig frem til U21-EM

Uffe Bech har længe lignet en en spiller, der ikke skal fortsætte i FC Nordsjælland. Kontrakten udløber om ét år og det er nu klubejer Allan K. Pedersen skal slå til, hvis der skal euro i kassen for kantspilleren.

Hvis FCN og Hannover 96 lander en aftale får Uffe Bech opfyldt drømmen om et udlandseventyr. Sidste år var han tæt på et skifte til Mainz, hvor Kassper Hjulmand var træner.

Men en aftale faldt til jorden, fordi klubberne ikke kunne blive enige. I vinter var FC Midtjylland ude efter Bech, men her takkede han nej, fordi han vil til en udenlandsk klub, når han skal forlade FC Nordsjælland.

Ifølge tyske kilder håber Hannover at sikre sig Uffe Bech for et beløb i underkanten af to mio. euro - mindre end 15 mio. kroner.

Danmark og Sverige delte i en underholdende test forud for EM-slutrunden for U21-landshold. (Foto: Lars Poulsen) U21EM Thorup slagtede egen spiller: Men Danmark sprudlede mod Sverige

Selv har Bech dog formentlig tankerne et helt andet sted i øjeblikket. Torsdag aften måtte han humpe fra banen med et skadet knæ, da U21-landsholdet spillede 2-2 imod Sverige i den sidste generalprøve forud for EM-slutrunden i Tjekkiet. FCN-proflen er derfor pludselig usikker på, om han kommer med til turneringen.

- Jeg har det ikke så godt lige nu og har svært ved at gå på den. Hvis det bare er slaget, så skal der bare gå nogle dage, men jeg er bange for at glæde mig for tidligt. Hvis det er noget mere alvorligt, så skal jeg nok ikke afsted, men som udgangspunkt håber jeg, det bare var slaget. siger Uffe Bech til DR Sporten.

Se kølig Uffe Bech-kasse i klippet herunder

3 kommentarer
Vis kommentarer