Bundesligaklub overrasker: Hjulmand er bare på orlov

Kasper Hjulmand er fortsat ansat i tyske Mainz, som kalder hans fyring for et halvt år siden for en orlov

Kasper Hjulmand i aktion for Mainz. (Foto: All Over Press)
Kasper Hjulmand i aktion for Mainz. (Foto: All Over Press)

Den danske toptræner Kasper Hjulmand blev for over et halvt år siden fyret fra jobbet som cheftræner for Bundesligaklubben Mainz.

Alligevel hæver Kasper Hjulmand fortsat sin løn og er stadig ansat i klubben og bosat i byen.

Ifølge den tyske klub, så er Hjulmand blot på orlov, skriver BT.

- Kasper Hjulmand er stadig ansat hos os, selv om han for tiden er på orlov. For tiden er der ingen forhandlinger om en fratrædelsesordning, og Mainz betaler fortsat hans månedsløn til ham, siger klubbens manager Christian Heidel til BT.

Ifølge avisen foregår der i kulissen et spil, hvor klubben forsøger at køre danskeren træt, da han formelt står til rådighed for Mainz, mens han er forhindret i at tiltræde et andet job.

Se også: Mainz-boss: Hjulmand var fremragende

Baggrunden skulle være at slippe billigere ud af kontrakten med Kasper Hjulmand, der løber i endnu små to år.

Kasper Hjulmand håber ifølge BT's tyske pressekilder omvendt på at indgå en aftale om et forlig med klubben, hvor man bliver enige om et engangsbeløb, der løser parterne fra alle forpligtelser over for hinanden.

Allerede umiddelbart efter fyringen i februar kunne Ekstra Bladet fortælle, at spillet om en fratrædelsesordning var i gang. Således skulle FC Nordsjællands tidligere træner have 13 millioner kroner til gode, efter han var blevet løst fra sin treårige kontrakt til en årlig værdi af 5,6 millioner kroner.

Se også: Hjulmand kæmper for 13 millioner kr.

29 kommentarer
Vis kommentarer