Catalansk avis: FC Barcelona er forelsket i dansk stjerne

Andreas Christensen er en meget interessant spiller for Barcelona, der er forelsket i den 19-årige dansker

Andreas Christensen har stukket snuden frem på den internationale fodboldscene. Det har Barcelona bemærket. (Foto: AP)
Andreas Christensen har stukket snuden frem på den internationale fodboldscene. Det har Barcelona bemærket. (Foto: AP)

Andreas Christensen skrev i sommer under på en ny kontrakt med Chelsea, der binder ham til London-klubben frem til sommeren 2021, og derefter blev han sendt til Borussia Mönchengladbach på en to-årig lejeaftale.

Den danske midtstopper har haft stor succes i Bundesligaen og er flere gange blevet kåret til månedens spiller i den tyske klub. Derudover er han også blevet vurderet til at være en af de bedste signings denne sæson af den tyske avis, Kicker.

Se også: 'Andreas kunne spille for Chelsea i dag'

Borussia Mönchengladbach er meget tilfredse med Andreas Christensen, og Max Eberl, der er sportsdirektør i klubben, udtalte i sidste uge til Tipsbladet, at man håbede på at indlede forhandlinger med Chelsea efter denne sæson, da de vil have ham på permanent basis.

Bundesliga-klubben har dog ikke nogen købsoption i lejeaftalen på den danske midtstopper, og de kan nu se frem til hård konkurrence.

Barcelona har nemlig meldt sig på banen. Ifølge den catalanske avis, El Mundo Deportivo, har Barcelona-scouts fulgt Andreas Christensen i et stykke tid og er forelsket i den blot 19-årige dansker.

Se også: Lykken vender for Højbjerg: Fuld tid i ny succes-oplevelse

Avisen beretter yderligere, at Barcelona har været bekendt med Andreas Christensens talent i længere tid og fik for alvor øjnene op for ham, da han spillede for Chelseas U21-hold i UEFA Youth League-finalen mod Shakhtar Donetsk sidste år. Chelsea vandt finalen 3-2, hvor Andreas Christensen uheldigvis blev noteret for et selvmål.

El Mundo Deportivo sammenligner den talentfulde dansker med Gerard Pique i kropsbygning og spillestil. Derudover er han også interessant for Barcelona, fordi han er alsidig og kan bruges på den centrale midtbane med de defensive pligter.

Til Tipsbladet sagde Max Eberl:

- Vi er meget glade for Andreas og vil lave en permanent aftale med ham og Chelsea. Men det er ikke noget, der skal ske lige nu. Chelsea fik for nylig Kurt Zouma langtidsskadet, John Terry holder i klubben til sommer, så det her er ikke det rette tidspunkt til en forhandling, siger Max Eberl til Tipsbladet og forklarer:

- Hvis jeg var Chelsea, ville jeg heller ikke begynde en forhandling nu, før jeg ved mere om, hvordan situationen på midtstopper-positionen er. Vi har som sagt et rigtig godt forhold til Chelsea, og min plan er at tage en snak med Chelsea og deres tekniske direktør Michael Emenalo til sommer og se, om vi kan blive enige. For der skal ikke herske tvivl om, at vi gerne vil have Andreas.

TV: Se et eksklusivt interview med Andreas Christensens far. Bemærk, det er optaget, før danskeren blev lejet ud til Mönchengladbach.

48 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere